Bude canyon starší modely 2014 zlevňovat? Některé kola sou sice už zlevněna, ale bude nějaký větší výprodej? Má s tím někdo zkušenost z minulého roku?
Bude canyon starší modely 2014 zlevňovat? Některé kola sou sice už zlevněna, ale bude nějaký větší výprodej? Má s tím někdo zkušenost z minulého roku?
Vetsinou zadny velky vyprodej nebyl, co si pamatuji tak asi 10–15%.
Ano, koncem prazdnin obvykle tech 10–15% a to je vse. Koncem podzimu uz zacnou najizdet na nove modely a zbytek presunou do sveho outletu – viz nize.
aaha, takže nějaká hurá akce se konat asik nebude… no je jen pár zlevněných a navíc už představují modely 2015.
Já jsem svého NerveAl+ koupil o asi 13k levněji, než byla původní cena. Fakt je, že jsem teda trefil totální konec éry 26", takže i to tam sehrálo roli.
Hmm, tak to si pekne trefil. Myslis, ze bude ted neco podobneho, Kdyz ted vychazi modely 2015?
Byvaji ve vyprodejich i nizsi modelove rady? Cekam na novyho Grand Canyona,ale pokud se mi nebude barevne libit,jestli bude jeste mozne sehnat soucasny model,kdyz jeste neni vyprodany
Máš objednaný karbon nebo hliník?
Kdo? Ja? Ja zatim nic,kazdopadne pujdu do toho Grand Canyona,at uz do novyho,ci letosniho modelu. Nebo je ve stejne cenove relaci i jina znacka s lepsi vybavou? Chci ho hlavne proto,ze jsem ho jeste u nikoho tady u nas na prerovsku nevidel
To je taky důvod koupě … a až ho lidi kolem tebe najednou budou mít, tak to hodíš z okna? … jéžiš …
mit jako jedno z kriterii, ze to musi byt neokoukana, ne uplne bezna znacka je naprosto ok, co ti na tom vadi? ne kazdej chce jezdit na necem co potka na kazdym kilometru, ja to naprosto chapu
To jsem rad, ze to chapes :-D
ja jsem rad, ze ty jsi rad ;)
ale vazne, co je na tom spatneho, kdyz ma clovek jako jedno z kriterii (nerikam jedine) neobvyklost znacky?
… což už ale Canyon nesplňuje. Začínám ho potkávat čím dál častěji.
To sice jo, ale stále jich neni tolik. Amatérský závodiště zaplavily socialized.
Naopak já v tom vidím velké +
Ano ty, Já silně uvažuji o GC CF SL 7,9SE.
Líbí se mi i full Nerve, ale nejspíš bych ho tak nevyužil.
Ten karbon GCanyon jsem měl pujčený, a je super.
Kdyby si se rozhodl mohli by jsme do Německa skočit, budu brát ještě GC alu SL pro ženu.
A odkud jsi? Proc nezajedes radeji do tech Koberic,nez az do Nemecka?
Co je v Kobeřicích??
Ty kola se v Čechách neprodávají, nebo se pletu?
Jedinna pobocka je v Kobericich. Psal jsem tak pred mesicem mejla a pry neni problem tam prijet a dany model si vyzkouset.
No nevím :
Naše modely je možné otestovat pouze v rámci výstavních a testovacich akcí. Po zbytek roku tady v ČR žádná testovací kola nemáme.
Tak se omlouvam,popletl jsem to,musis do Nemecka… A kdy se tam chystas? Ze bych se s Tebou svezl
Mno, počítám tak začátek října. Kdyby se někdo přidal klidně počkám i na příští sezonu.
Rozhodnutý jsem, to kolo chci.
Chci počkat na nový model GC CF 7,9CE
Jakou mas v planu barvu? A jaky model? A vis kdy budou ty nove 2015, sem zvedav na barevne provedení..
Některé 2015 tam už jsou :) Zatím se jim barvy vyvedli.
jo některé jsou hezké.. asi to máme stejně počkám až budou nové a uvidím. jen váhám s velikostí. Mám 177, vychazí mi M, ale mám obavy. Nevíš jak je to v těch Kobericich? Mají tam všechny modely na zkoušku?
Dnes ráno mi psali, nemají tam ani jeden model na vyzkoušení.
Od toho jsou prý předváděcí akce a bikefesty
O Kobeřicích jsem nikdy neslyšel, pochybuju, že tam něco bude. Nejlépe se asi zeptat přímo Tomáše. Jinak na 177 M asi akorát, L by bylo moc vysoký pokud nemáš extra dlouhé nohy.
Tak slevy jsou už teď, ale neni to ani 10%, víc nečekej. Ani u doprodejů starejch modelů nemaj slevy moc výrazný.
No hlavne ty vyprodeje to jsou velikosti tech ramu leda tak na Kyklopa nebo nejakeho hobita.. :D Leda ze by někdo ještě to kolo vratil, ze mu třeba nesedi velikost atd.. Tak se tam muze z niceho nic ukazat nabídka na model 2014. Minule jsem tam tusim videl par kusu, nektery i třeba s nejakym skrabancem atd.. Tam pak je nejaka sleva..
Měl jste někdo možnost svézt se na Grand Canyonu CF SL i CF SLX? Je svezení na SL výrazně horší než na SLX? Je mi jasný, že SLX je lehčí a do kopce pojede líp, ale jde mi o další subjektivní pocity (tuhost, pohodlí), popř. životnost. Geometrie je úplně stejná, rozdíl bude asi v materiálu a možná technologii výroby, nevím, ale zajímá mě subjektivní porovnání pocitu z jízdy na těchto kolech. Díky.