Ahoj vsem, muzete mi prosim nekdo doporucit kvalitni celoodpruzene kolo do 60 000,–???
Predem moc diky.
Ahoj vsem, muzete mi prosim nekdo doporucit kvalitni celoodpruzene kolo do 60 000,–???
Predem moc diky.
Jezdim jiz tri roky na pevnem ramu. Jezdim i delsi vyjizdky s tim, ze si sem tam s tim skocim. Mam zalusk na toto kolo: www.specialized.cz/new/kolo.php?….. Muzete mi prosim poradit ???
Co třeba toto? www.marinbikes.cz/rift_zone.htm Jeho o stupeň dražší bráška se stal „BIKE OF THE YEAR 2007“ www.marinbikes.com/…ing_6_07.pdf
pjekny kolo ten drazsi braska…mas predstavu o vaze?
Tak neco kolem 15kg
Ten dražší váží 13,1kg, což si myslím, že je velmi příjemná hmotnost.
bez pedalu a v Sku?
hmmm hodně dobrý, to se mi libí, nejhezčí je ten červenej, ten mě úplně nadchl…kolik ten rám pruží??? 120–130??
Ještě nabízej tuto barvu:www.marinbikes.com/…_zone_2.html
hezká barváááá :o)
no ale mě se fatk nejvíc líbí ten červený :) www.marinbikes.cz/…eak_722g.gif
mám dalšího kandidáta do výběru budoucího kola, je to moc hezký základ na tunění :o)
Jdu dohledat kolik má ten rám zdvih, páč tohle je přesně typ bajku, který bych si chtěl pořídit.....
tak zadní stavba má 120mm tedy přesně tolik kolik chci :o)
takže bod pro něj a navíc vypadá festovně, asi něco snese, je krásný a je to VPP, začíná to být favorit.....už šetřím :o)
muzu vrele doporucit, ty nove quad xc pruzi 120 mm, quad tara 150 mm. nehoupou se, design super, klasicka znacka, neni jich tu tolik.
vlastní zkušenost???
Se dívám že máš ještě starší verzi, ale možná si jezdil i novou.
Marin mám rád a tohle kolo mi přijde naprosto fantastický.....
s takhle definovaným dotazem ti nikdo nedokáže řádně poradit :(
Pokud nezávodíš a nechrtíš a chceš si užít absolutní pohody při sjezdu (se 140/140) i výjezdu(díky možnosti snížení zdvihu i za jízdy na 120 či 100 – jak už tu bylo xkrát psáno-možno dohledat) : Canyon ES 6 (za necelých 53.000kč) Ještě ho teď bral brácha, já mám jinak ES5 -abs.spokojenost. (Canyon ES 7 je už vyrodaný.)
S tím se do 60 000,– vejdeš: www.levnekolo.cz/shop-detail.php?…
Koukám, že začínají zvolna prázdniny. To zase bude Jarinijáda
Az jich bude v „Nasich bajkach“ tricet po nickem Meldik, tak se budes divit… (:
Specialized je dobrá volba ale spíš Stumpjumber FSR…
Tak nějak.. Kde je vlastně Olkyc? :-DDD
nestraš! :-))
pokus se specifikovat co vlastne od toho cekas.pokud univerzal jako suverenenejlepsi kompromis mi prijde scott genius 50..
to Lister:jeden borec ho u nás má(toho červeného a vytuněného)a vypadá ve skutečnosti o procent líp,než na tom obrázku.
o sto procent :D
Koho?scotta?o jakym obrazku mluvis?
marina
Tak to zkus priste zaradit tam, kde to patri ;o)
pardon,stane se
tak na jednu steanu jsem rád že vypadá supr…na druhou stranu mě netěší, že už ho vůbec někdo má :oD
nemohl bys mi prosím zjistit jakou má velikost a kolik měří – nevím jestli S nebo M. Vychází mi to přesně mezi – na délku je M skoro ideální na výšku bych potřebvoval spíš S,
Potřeboval bych zjistit kolik měří sedlovka – M ji má 440mm dlouhou a to S by mělo být snad o palec menší......
bikestore.cz/inshop/skripty/podrobne.asp?kat=101001771155 Mrkni na tohle. Zbude ti ještě 20 na nějakej upgrade… Nemít Trance, tak ho beru :(
jo ber todle fakt je to super kolo
Čau chlapi nechtel by zvas někdo koupit sjezdaka v super stavu malo ježdeneho značky MOREWOOD dh uzimu prodavam ho protože na ježdeni už nemam čas a jsem ve finančni tisni foto vam mohu zaslat na mail a kontaktovat mě mužete na tel 737 163 947 cena za cele kolo je 49 000kč značka spěcha
BAZAR JE JINDE !!!