Prajem pekne popoludnie vsetkym bikerom, chcel by som poradit pri vybere kola za relativne nizky obnos. Nie som ani trosku odbornik v obore, pocitam sa medzi rekreacnych jazdcov ktory maju na kolo cas naozaj iba o vikende. Viem ze hranica 20tis. je na celopero – resp. kvalitnejsie celopero velmi limitujuca – skoro az nerealna napriek tomu som nasiel nejake ponuky ktore ma celkom oslovili a vas vsetkych by som chcel poziadat o nejaky odbornejsiu radu/nazor preco toto ano/nie.
http://www.ramala-silhavy.cz/…-red-20–2013
nasiel som vcera a zo vsetkych ponuk ma oslovila asi najviac, 50% zlava aj ked tie komponenty si myslim tej povodnej 36tisicovej cene pravdepodobne neodpovedaju.
jezdene, chyba velkost ramu ale to by sa pripadne zistilo od predajcu.
zase jedzene, znacku ale vobec nepoznam aj ked vybava je aspon podla mna celkom slusna
Prosim berte na vedomie ze som skutocne len vikendovy jazdec ale ked uz vyrazim von na 90% to skonci nejakym singletrackom (chodim aj do Noveho Mesta na Morave) a v 90% su to horske cyklostezky (korenovy teren). Vyska 189cm, vaha 90kg. Priklanam sa viac ku kupe noveho (mysleno nejezdeneho) ale nebranim sa aj pripadnej bazarovej ponuke.
Moc vam vsetkym dakujem za pripadne pripomienky a rady
Prajem pekny zvysok dna, s pozdravom Mekina Jan.