Neznate nekdo ceny kol Trek a Gary Fisher modelu 2007 v korunach? Nejvic by me asi zajimal Trek fuel EX 8. A pak Gary Fisher HiFi, jedno ktery typ.
Neznate nekdo ceny kol Trek a Gary Fisher modelu 2007 v korunach? Nejvic by me asi zajimal Trek fuel EX 8. A pak Gary Fisher HiFi, jedno ktery typ.
ceny už znám, zítra se ti podívám do ceníků na MOC a napíšu ti to
A hoď sem prosím Tě cenu taky Treka 8000. Díky moc.
Trek 8000 v Yogi Ostrava 44 990Kc
Diky moc
Kdyžtak hoďte odkaz na ceník přímo sem…díky za sebe…:o)
Skoda, ze jsou tam jen Trek HT. K fullum 2007 se nemuzu proklikat.
kua, sou paradni!
No, co se kolekce kol TREK pro pristi rok tyce, musim rict, ze jsou vic nez pekny. Mel jsem pocit, ze TREK poslednich par let docela upada, ale tohle se jim povedlo a nevim, jestli se mi to jen zda, ale sli snad i s cenama dolu. Podle www.yogi.cz by mela byt napr. cena fuel EX 8 pod 70 tis. Premyslim o koupi kola, tak selektuji potencialni adepty. Zatim mam dva typy TREK fuel EX8 a Specialized Stumjumper FSR comp. Spise, nez o komponenty mi jde o ram a system odpruzeni. Mohl by tato dve kola nekdo objektivne zhodnotit? Samozrejme, ze tusim, ze to hodnoceni bude vyplyvat ze zkusenosti se starsimi ramy..
nevim jestli uz ceny tech hifi znas.. ja je mam z prvni dvojstrany vela. hifi pro-88.888,– hifi deluxe E-68.888,– hifi plus-58.888,– hifi-48.888,–
dovolil bych si lehky komentar k cenam..:-).anebo radsi nee:-))
Za málo peněz hodně muziky? :o)))
noo,vlastne tak nejak.vzdyt mechanicky kotoucovky,deore uplne vsude(kdovi co retez a kazeta) za 48.888,–? bomba ne???
To samozrejme nic moc, tedy spis vlastne hodne blby… spis reaguju na hifi deluxe E, to uz se zda celkem OK
Diky moc… neznam,,, VELO sice odebiram, ale jsem ted nejaky mesic mimo republiku, takze se mi jen shromazduje doma na stole:-(
Netruchli, nezahali tam, G. ho cte… :-P