Černá vidlice 100mm s pevnou osou...

99 nepřečtených
  • boboe

Zdravím,scháním na novej rám černou vidlici se 100mm zdvihem a rád bych pevnou osu…Počítal jsem s Foxem F100RLC QR15, bohužel na něj nikde v záplavě bílý nemůžu narazit..Nevíte někdo o další variantě, popř. kam pro Foxe..?? Vím ještě o DT swiss, tam bych si vybral jak v mg i cr variantě.., jen mne tak trochu odrazuje cena a následnej servis, resp.mně ji mechanik moc nedoporučil(nes­tandard těsnění atd, s tím spojenej drahej servis..)Jo a kdyby měl mimochodem někdo vyhovující,nejetou, popř. velmi málo..tak jakoukoliv nabídkou nepohrdnu…:-)

0 0
    • boboe  

Jen ještě dodatek…nevíte někdo, zda vidle z bazaru jde udělat vložením spaceru 100mm..??

0 0
    • LáďaH  

A co třeba Sid? Příští rok má mít 15mm pevnou osu. Teď jde o to, jak na to pospícháš.

0 0
      • boboe  

No pospíchám relativně dost, rám je už doma…:-) Jako furt je ještě ta možnost, že se vykašlu na pevnou osu, možná bych dal jen 9mm od DT swiss a vzal SIDa.Přecejen u 100mm to nebude snad tak velká ztráta…

0 0
        • LáďaH  

Nebo tam dát něco provizorního, pokud se něco válí doma a na jaře to vyřešit třeba tim Sidem s pevou osou. Přes zimu asi moc jezdit nebudeš, ne?

0 0
          • boboe  

No přes zimu asi ne, nebo na jinym…ale je teprve začátek října a i když ne třeba ve finalním stavu, tak za 14 dní bych mohl vyjet…:-) Budu přeskládávat ze současnýho kola, takže doma mam jen 80mm Foxe s krátkým krkem…:-)

0 0
      • TJK  

SID sice bude mit volitelne pevnou osu, otazka ale je jestli bude mit i klasickej krk nebo jen Tappered

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • scret  

odrazuje te cena servisu DT a chces Foxe…:))

0 0
      • boboe  

Jasně…,protože Foxe bych určitě sehnal nějakýho novýho,bez záruky a pak servis nechal nadále servisovat v T-T za rozumný peníze…

0 0
        • scret  

neni problem i DT ne?:)

0 0
          • boboe  

No tak novejch DT swiss, neni na bazaru za ruzumný prachy moc vidět a pak když už jedna nabídka slušná byla, tak jsem to konzultoval s Milanen Slancem a raději od toho upustil…Jestli jsem to dobře pochopil, tak těsnění v ní maj byt nestandard a tudíš nákup jen origo,což se asi prodraží..I když to bych asi i zkousnul, ale pořizovací cena byla skoro dvojnásobek Foxe, což rozhodlo…

0 0
            • scret  

jeste donedavna byly za hezky ceny na CRC… a jinak nechapu tvoje pohnutky… libila by se ti DT ale nechces za to zaplatit…

Me by se napr libilo BMW M5, ale nemam na nej…

a vratim se zpet k tematu co treba nejaky Manitou? napr. Minute? pevna osa, dobra vaha, zdvih 100…

0 0
              • Hnoj  

BMW M5? Proboha, ještě něco prvoplánovějšího není?

0 0
                • scret  

nechapu…

0 0
                  • Hnoj  

BMW M5 chce každej, je to hrozná nuda… BMW M5 je asi jako Reba.

DT Swiss je něco jako Lotus Exige, například :-D

0 0
                    • scret  

asi tak, je mi uplne burt ze by to chtel kazdej…:) ja v tom vidim silnou limuzinu ktera by mi delala radost..:)

Lotus Exige je ta mala jebka??

0 0
                      •  
                        0 0
                      • Hnoj  

Je to sice malá jebka je totálně duševně mimo, přesně jak se sluší a patří…

Myslím, že jediná limuzína, která může člověku dělat radost je Rolls Royce Phantom Cabrio. V létě jsem viděl jeden v Praze u národního divadla a měl jsem chuť padnout na kolena a klanět se !

0 0
                        •  
                          0 0
                        • scret  

Phantom je hezka kara, ale taknejak americkogangsta husta a nabubrela:)

0 0
                  •  
                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.