V jaké poloze patří vysílač na vidlici? Má být před nebo za vidlicí a tím krytem baterky nahoru nebo dolů? Nikde jsem na něm nenašel žádnou šipku.
V jaké poloze patří vysílač na vidlici? Má být před nebo za vidlicí a tím krytem baterky nahoru nebo dolů? Nikde jsem na něm nenašel žádnou šipku.
Najdes v inych manualoch tej istej znacky (aj ked je cudne, ze v CM434 to nie je), napr: web63.www.hoster03.de/ciclosport.de/system/linkdownload.php4?module=downloads&itemid=21&id=0
Plochou stranou vysielaca ku kolesu, kryt baterky hore. Uprednostuje sa prava noha vidlice z 2 dovodov:
No tak jsem si to myslel, ale přišlo mi divný, že je ten kryt baterky nahoru a dole je to uzavřený. Když do toho náhodou nateče voda voda, tak tam zůstane, když by to bylo obráceně, tak kudy natekla, tak by zase vytekla.
Doporučuju až nahoru napravo pod Včko. Budeš – li jezdit v mrazu, na sněhu, v lese plném větví, vydrží možná jednu sezónu bez poškození, vlevo je po něm asi hned z logiky směru otáčení a protisměrné polohy snímače. Měl jsem ho a už nikdy bezdrát.
Nahodou som nasiel toto: