• Zlatka

http://goo.gl/CGGR8

Pořadatelé se také snažili vyslyšet hlasy závodníků a některé ze závodů přesunuli z tradiční neděle na pro Cyklomaratontour dosud netradiční sobotu.

..na výběr tak bude až ze čtyř druhů jídel, servírovat se budou speciality na grilu a pro děti mléčné pochutiny. A už nikde nebudou chybět sprchy.

A na světě je už i termínová listina.

Vypadá to celkem dobře.., co Vy na to ??

Anketa: CMT ?

ANO
    1x
    25%
    NE
    3x
    75%
    0 0
    • Kubiczech  

Čekáš, že vyjde novinka, že CMT bude na rok 2012 ještě horší než kdy předtím? (: O jídle to není a podobné řeči o sprchách a zázemí byly i minulý rok a jak to pak vypadalo. Za cestování někam to tramtárie mi to nestojí.

0 0
      • Zlatka  

No ty těstoviny byly občas úplně studené, ale to asi záleží na tom v jakém čase dorazíš do cíle.. :)

Pak jsem ještě zaznamenala nový zvláštní požadavek R.Č. při online registraci.

0 0
    • martin_bakov  

nic, mam radsi Author maraton tour

0 0
    • Zlatka  

Ti co stíhali jezdit KPŽ v sobotu a v neděli CMT asi nebudou příliš nadšeni.

0 0
    • Zlatka  

Šestý ročník Cyklomaratontour přináší změny.

Hlavními novinkami v Cyklomaratontour 2012 je levnější startovné pro členy MAX 1 Klubu. Běžně startovné na jeden závod přijde na 350 Kč při přihlášce předem (na místě 400 Kč), pro členy MAX 1 Klubu však činí jen 250 Kč. A přitom stačí jednoduchá registrace na stránkách MAX1klub.

Registrací do klubu získáte mimo jiné možnost nakupovat cyklistické zboží se slevou až 50 procent a další zajímavé výhody. Například jsou zde k mání i permanentky na šest závodů Cyklomaratontour za 1000 Kč, takže startovné na jeden závod vás pak přijde jen na 165 Kč!

No nekupto za ty prachy.. :))

0 0
    • McBlacky  

platit výpalný 100kč za to, že nechci, aby mě kontaktovali za účelem marketingu nepodporuji.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce