Tak jsem čerstvým a šťastným majitele croozeru Kid for1 (koupený u Velo Fiala) včetně odpružení a síťky proti prachu. Včera jsme byli na prvním krátkém výletu (asi 40 km) a zde jsou mé první dojmy.
Prostor ve vozíku je úžasný, malá (14 měsícu) si tam seděla jak královna, vzadu zavazadlový prostos taky bomba, všechy potřebné věci pro malou, velký foťák, pití a tak… no nemá to chybu. Od odpružení jsem si celkem dost sliboval, ale gumicuk mě překvapil… jedním slovem paráda, funhuje jak má, pobere všechno, malá pociťuje pouze houpání. Na kamenité cestě kola lítala nahoru dolů jak o duši a uvnitř vozíku pohodička. Síťka proti prachu funguje skvěle.
Cestu jsme měli rozdělenou na 3 části. První část malá vzhledem k popolední únavě prospala. Ovšem celou druhou část proplakala, prostě se jí tam moc nechtělo být. Třetí část cesty to samé… ke konci usnula. Přestávky byly vyplněny hraním si na průlizkách a houpačkách.
A teď mám pár otázek na majitelé přívěsných vozíčků. Co dáváte pod hlavu? Malá když spala, tak jí hlavička pořád padala na bok a byla to taková ne moc dobrá poloha, sice jsme tam dávali polštářek, ale moc to nedrželo. Také mě zajímá, co vaše ratolesti, jak ony snášejí cestu a pokud se jim do vozíčku moc nechce, tak jaké na ně máte finty…
Děkuji za tipy a názory…