• Bulda

cca 10km od Prahy, lze dojet na kole kolem Vltavy nebo vlak z masarycky tom-rez.wz.cz/index1­.htm

0 0
    • Meesha  

skoda ze se to kreje s Prazskou50 :-(

0 0
      • Bulda  

nekreje, tam budes v cili do 12ti a tohle startuje ve 13:10 :)))

0 0
      • McBlacky  

mám v plánu se po pajdě doplazit do Řeže a tam si dát pár kusů na hřišti na „vyjetí“ a pozorovat závodníky :) za hodinu se snad s dejvic to Řeže přepraví i chromej až do Úholiček asfalt a pak podle trati pár metrů a je to. Pojedeš se mnou?

0 0
        • zac  

bych asi jel!

0 0
          • Elwing  

taky chceš kabelku? ;)

0 0
            • zac  

nezavodil bych, jenom koukal… :) ale je ted pravda co pise meesha, ze nez ja dojedu do cile v Dejvicich tak Blacky bude v Rezi… :)

0 0
              • SELMIRA  

ale jo, E. Tě odhadla. CHCEŠ kabelku! Jen se nedělej! :o))

0 0
                • Manas  

To jo, Zac s ruzovou kabelkou, Meesha s ruzovym trikem. No jestli takhle dorazej na nakej zavod CP DH tak si pred nima ustelu smichy :-)

0 0
          • jecnak  

Muzete zalozit team „Chrti teoretici“ :-P

0 0
        • Meesha  

mno nevim, ale spis asi ne. uvidim podle aktualni situace. Ja nez dojedu do cile, tak ty ses najedenej a vodpocatej.. :-)

0 0
        • Bulda  

zdá se, že P50 zadara nakonec vyšla, přišel mi seznam s přidělenym číslem, tak možná taky tak

0 0
    • Marry  

no tak tam asi pojedu no :-) … je to takova oddechovka. Koukam ze se zatim zadna velka ucast nechysta. Jo vcera mi psal Mira Zeman…asi si na tebe brousi zuby :-)))

0 0
      • McBlacky  

no tak že bysme se s ječnákem a lemplech přijeli kouknout? pozvem jirku chybu a prokopa :) a bude to jak ZB8

jak je to dlouhý a těžký?

0 0
      • Bulda  

to ma smulu, bude muset sklonit hlavu pred xstream racing teamem v novych dresech a v nebyvale forme :))))

0 0
    • v3d  

Hoďte někdo prosím odkaz, nemůžu to najít. A vůbec, kde jsou informace o XC závodech? Maratony se hledaj docela snadno, ale s timhle mam problem:(

0 0
    • tulda  

Super! Jedu, to si nenechám ujít.

0 0
      • Bulda  

tak to bys moh do tymu kralupy B s frofem a tomem (snad pojedou :))??

0 0
        • tulda  

jestli vyjde vše podle plánu, sestavíme vlastní tým s kámošema, kterej i přes mojí nemohoucnost vyhraje!!! :-D

0 0
        • tulda  

Hele, tak ty dva, co sem s nima měl jet, vypadaj že se na to vyprdnou, tak bych se kdyžtak do nějakýho týmu šoupnul, jestli zbyde místo.

0 0
    • jonti  

Tiež sa pridám, neviete niekto, aký tam je povrch? Je to príliš kamenisté? V pohode na pythonoch?

0 0
      • Daf  

Je to lehkej zavod. Zadnej teren tam neni. Pokud nebude prset tak ber rychle plaste.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Elwing  

se mito nějak začíná líbit, 10 km to bych mohla zvládnout a kabelka je velký lákadlo

0 0
      • SELMIRA  

Ty né, kabelku ci yá! ale třeba budou dvě? :o)

0 0
        • Bulda  

v tombole jich bude 9 :))

0 0
          • Elwing  

je to jasný, jedu :)

0 0
          • SELMIRA  

Super! takže Elwing, Šelmíra, Meduňka, Luka, Sáva, Simča…

0 0
            • tulda  

To se mi teda vůbec nelíbí, jestli tam bude tolik lidí, žádná kabelka na mě nezbyde :-((((

0 0
        • Elwing  

ale já ji POČEBUJU! :)

0 0
          • SELMIRA  

já taky! NUTNĚ! :o)

Hlavně nechci žehličku! To by mě fakt naštvalo. Jednou jsem ji už málem měla, ale pak mi dali toustovač. Ten mě potěšil víc. :o)

0 0
            • Manas  

Zehlicku bych potreboval ja :-)

0 0
              • Meesha  

ja zese tu kabelku. asi tam budu muset dorazit :-) doufam ze je to takova ta mala idealne ruzova tak akorat na klic nejtovac a pumpicka aby uz koukala ven :-D

0 0
    • v3d  

Mno, někdo bejt poslední musí, tak si to taky zkusim:)

0 0
    • Gorgov  

Jestli se jedou tymy, nejeli byste nekdo se mnou? Co? Lepl, Jecnak, prej tady nekdo vyhraje, tak bych jim to trochu ztizil:)

0 0
      • jecnak  

Sem pro, akorat Lempl je ted nejakej nachcipanej, tak snad se da dokupy.

0 0
        • Gorgov  

ok, muzem jeste nekoho, holik ma byt lidi v tymu?

0 0
          • jecnak  

Dohodnem to na miste, ani nevim, jestli tam dorazim, prece jen v nedeli je Jested a ja uz jsem nasliboval udelat o vidkendu par veci…

0 0
            • Gorgov  

no, myslim ze to zvladnes, ja taky jedu v nedeli ralsko, tohle bude dobry rozjeti. Jo a v patek hrozne leju, kamos ma 20, tak se tam snad dostanu. Jeste, ze start neni dopol…

0 0
            • Gorgov  

no, myslim ze to zvladnes, ja taky jedu v nedeli ralsko, tohle bude dobry rozjeti. Jo a v patek hrozne leju, kamos ma 20, tak se tam snad dostanu. Jeste, ze start neni dopol…

0 0
              • jecnak  

Nemyslim, ze bych to nezvlad fyzicky, ale spis casove. No kazdopadne udelam vsechno pro to abych tam byl.

0 0
    • jonti  

Kto ešte hľadá ľudí do týmu? Tiež by som sa pridal, síce mi to nejazdí tak ako ječňákovi, dafovi, atď, ale úplne pomalý tiež nie som :)

0 0
      • Gorgov  

tak pojed s nama:)

0 0
        • jonti  

Siel by som. btw to teba som stretol asi pred mesiacom na Tocnej, ked som mal slick vpredu? Chapes ako budu fungovat tie tymy? Kedze mozu byt odlisne kategorie, tak predpokladam, ze sa spravi priemer umiestneni.

0 0
          • Gorgov  

jj, to sem ja, jak tymy nevim, dohodnem to na miste. Jo a tobe to nahodou jezdi, nekecej :-D

0 0
          • Bulda  

dycky to bylo tak, ze 4lidi do tymu, 3 nejlepsi casy se pocitaj, u chlapu se pocita prumernej cas na kolo, u zenskejch taky, ale jelikoz jedou jen jedno, tak..... :))

0 0
    • McBlacky  

hele tak pokud se nedobiju na P50 že nebudu chodit, tak si to taky dám, ale je jasný že už mi to moc nepofrčí – ale klidně se s někým zteamuju :)

0 0
    •  
      0 0
    • jonti  

Nepojdete tam niekto na bicykli zajtra rano? Nechce sa mi ist samemu. Teda myslím blúdiť. Tak okolo 9:30 od metre kobylisy? Alebo sa to lepšie pôjde z N. Holešovice?

0 0
      •  
        0 0
    • jecnak  

Na 80% se neukazu.

0 0
      • jecnak  

Prisel, videl, zvitezil. Gratulace Selmire a Jontimu.

Takovy prize money jsem teda necekal, navic vyhra v tombole :-)

0 0
        • Manas  

Gratulace! Slysel sem ze si to tam pekne vyzobal :-)

0 0
          • jecnak  

To jo, i kdyz konkurence fakt nebyla a vlastne bych uz vsem ujel 50m po startu, dat druhymu skoro pet minut na 20km…

0 0
        • jonti  

Co si vlastne vyhral v tej tombole. Super, ze si mi dal tak vela casu, dobra motivacia na buducu sezonu. Btw, nechce niekto kupit asi 100km jazdene plaste Maxxis Minotaur 380?

0 0
          • jecnak  

Zas treba pristi rok nebudu bloudit a uvidis me jen na startu :-P Vyhral jsem webkamerku, uz tu na me vesele poblikava.

0 0
            • Bulda  

a tos to nechtel jet, ja vam rikal, ze je to super akce, ted si rikam, ze ta p50 byla fakt blbost :)))

0 0
              • Darkson  

co se ti vůbec na tý P50 stalo, žes dojel tak „vzadu“?

0 0
              • jecnak  

Tomu se rika lenost – vzdycky kdyz si predstavim, na jaky tepy pojedu…

0 0
                • Bulda  

a kolik si dostal, se pochlub, zas bylo 1500 a 800 pro tym?

0 0
                  • jecnak  

1400za 1. flek, 800 pro prvni team.

BTW co prihlasky na ten silnicni UAC – da se prihlasit na miste?

0 0
              • frof  

Tak jsem napocital za sobotu na 40km vyjizdce v 6lidech 5 defektu.Presne 4 vymeneny duse v ten den.Paty defekt skryty, ktery se projevil v nedeli Tomasovi G.Dobra palba. :-))

0 0
                • Marry  

ja mel prazdny kolo pak jeste jednou doma druhej den .-))

0 0
    • jecnak  

Par fotek od Peeta www.bajk.cz/…XC_Rez_2006/

0 0
    •  
      0 0
    • mn  

výsledky už jsou na webu.

0 0
      •  
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.