• Frankq

Ahoj borci,profíci,

co říkáte na CUBE LTD RACE ONE 29 2016 ?

Byl jsem ho zkoušet celkem mi sedí říkám si že i za ty prachy v dobrým osazení nic lepšího neseženu, jen ta vidle se mi zdá být pokulhávající ale co bych za tu cenu asi chtěl.

Co podle vás je to dobrý bike?

Dá se sehnat něco za stejnou cenu v takové výbavě ?

Koukal jsem na Canyon, Focus a nikde jsem v téhle výbavě nic nenašel, jen že u Cube pokulhávají trochu ráfky.

Bike plánuju na lesní výšlapy jako Stoneman projížďky atd. na silnici mám silničku ;)

Rozhodoval jsem se mezi 21" a 23" a vyhrála 23" při mé výšce 192 cm na 21" jsem se citíl moc dlouhý „před předním kolem“

Rozpočet 30 tis.¨

(Jiné téma jsem na toto kolo na rok 2016 nenašel)

0 0
    • Chlebovnik  

Záleží na výši slevy. Za 30k bych šel spíš do RB CRR 290.

0 0
    • Výběr z produktů
      Cannondale Trail SL 3 29 kolo, zelené Skladem 1 kus

Výprodej -11% Cannondale Trail SL 3 29 kolo, zelené

30 499 Kč -11% MOC 42 899 Kč

Giant TCR Advanced Pro 1 Di2 kolo, carbon Skladem > 2 ks

Novinka Giant TCR Advanced Pro 1 Di2 kolo, carbon

118 999 Kč MOC 124 999 Kč

Přejít do shopu (Kola)
    •  

je to těžký, recon silver nic moc- těžká přes 2 kg vidle, kola nic moc

0 0
    • Mr.Dan  

To samý kolo bývalo v minulých modelových letech (2013,2014, možná i 15) daleko líp vybavený (Reba místo Reconu, XT náboje a pohon mix SLX/XT místo módního ale drazšího 11spd. XT, dokonce i 720 mm rodla tam bývala…) a stálo stejně. Tak si to přeber. :)

0 0
      • ALLforBIKE  

Je fakt, ze minuly rok byl Race One lepe osazeny. To, ze byly riditka 720 a letos jsou kratsi bych jako minus neuvadel. Sram tento rok plosne zdrazil jednotlive modely RS vidlic, a dle neoficialnich informaci se snazi udelit Rebe opet jakysi status top modelu, proto mnoho vyrobcu je nutno pri zachovani ceny osidit prave tu vidlici a misto hojne osazovane Reby min. rok davaji Recon a nebo nove take varianty od Manitou.

Letos bych asi do toho Race One za tu cenu uz taky nesel. Na druhou stranu spatne kolo to rozhodne neni, tolik proklamovana vaha se da jen jinymi plasti sraziit tak o pul kila klidne…

0 0
        •  

není Recon jako Recon, kdyby to byl o 400 gr. lehčí Gold tak by to byla jiná

0 0
    • Frankq  

Díky za názory chlapi, nejspíše si nechám postavit něco na zakázku, ještě kouknu na RB.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.