Dobrý den,
potřeboval bych poradit při výběru dámského horského kola pro mou přítelkyni. Jsem strašně rád, že ji jízda na kole tak moc chytla, že si chce koupit kolo. Má staré kolo na ktrém kdysi dávno jezdila ale při nedávne projížďce se ji kolo definitivně rozpadlo a nemá smysl ho opravovat.
Potřebuji poradit nějaké levnější max. tak do 10 tis. Stačilo by ji i kolo z Tesca a podobných obchodů kde jízdní kola nemají co dělat ale říkal jsem ji, že bude mít hned problémy ona mi sdělila, že to staré co měla ji vydrželo 10 let, taky se ji teď ale rozpadlo :-)
Jde mi o to, že nemáme moc peněz, jsme mladí,splácíme hypotéku apod. takže bych potřeboval opravdu co nejlevnější ale zase aby nebylo úplně nekvalitní.
Přítelkyně měří 155 cm a váží 55 KG.Dále jestli by jste mi poradili nějaký kvalitní obchod v Ostravě kde by mě neošulili a neproali za mnoho peněz nějaký šunt…V kolech se moc nevyznám, já jsem si koupil kolo díky Vám tady na fóru. Koupil jsem ho v Madeji ale tam sem se ptal a kola začínají na 10 tis a výše, takže nic :-(
Děkuji moc za Vaše tipy.