ahojte chtěl bych od vás vědět nejlepší volbu kola do 20 000kč
ahojte chtěl bych od vás vědět nejlepší volbu kola do 20 000kč
Nemyslíš, že by to chtělo bližší specifikaci, než jen cenu? :-)
nejlépe ht…co byste koupili vi za 20 000kč
mi?
:-)
Nabízí se tradiční otázka: přední nebo zadní?
zadní prostě pevní kolo
Za 20k by se dalo sehnat už i nějaké karbonové od DT Swiss.
ale musi bejt pevní:)
jo jako co mi poradíte
použij vyhledávání
Vím o jednom ruským kole, ale to bys musel ještě chvíli šetřit … i s aparaturou.
Musíš popsat co od teho kola očekáváš a nějaké tvé představy jak by asi mělo vypadat atd… Jinak tě zdejší rozumbradové a rejpalci sežerou!!:-D
S tímhle rozpočtem bych napsal třeba scalarovi, ten staví dobrá kola. Rozhodně bych nešel do sériovky a skládal bych
Take sem na to myslel:)nejak me to vsak vypadlo a je pravda ze Pavel by za to postavil slusnej bajk :)
a propo zkoukni cyklobazar.cz, kol je tam hafo urco neco vyberes, poněvač si myslím že dobré seriově vyráběné kolo za tuto částku budeš hledat dlouho jestli vubec najdeš:)
Já bych koupil za 20 000 něco co stálo předtím 40 000 ;)
Do bazarovky bych nešel, většinou je na nich něco už za zenitem ( třeba převody ) a to je pak docela pálka navíc. Radši nový na méně značkovém rámu, než za každou cenu mít značku a vidli třeba XCRko, jen kvůli nápisu na rámu. Nehledě na to, že za 20 to od kvalitních značek nejsou jejich nejvyšší řady rámů a když, tak to kolo je stejně těžká líná mrcha kvůli základnímu osazení
To byl vtip, včera jsem řešil se zákazníkem kolo, a když jsem se ho ptal co by rád, tak řek že něco výhodnýho, nejlíp aby to bylo něco co stálo předtím 20tis a teď by to koupil za 10tis.:-D
Bazarovka je ve většině případech nesmysl, ale záleží na chování majitele…
snad mozna nejaky mlynsky kolo:))
Jen proto, že jsi z Klatov jako já, nepřidám se k ostatním :-D
Napiš alespoň svoji představu. Třeba to bude pitomost, ale musíš napsat, co bys na tom kole rád provozoval. Jinak je to diskuze o ničem – jako „jaký auto je nejlepčí na světě“.
A pak není problém postavit kolo na míru. A do 20tis. se vejdeš v pohodě, pokud nehledáš zrovna full na Špičák…