chtěl bych si koupit závodní XC sedlo tak do 900kč,tak aby bylo co nejlehčí. Nejvíce se mi zamlouvá sedlo od PELL'S www.bagbike.cz/?… Tak bych se chtěl poradit.
chtěl bych si koupit závodní XC sedlo tak do 900kč,tak aby bylo co nejlehčí. Nejvíce se mi zamlouvá sedlo od PELL'S www.bagbike.cz/?… Tak bych se chtěl poradit.
Ja mam tohle a jsem spokojenej: www.rockroad.cz/…-p-1648.html?… nebo: www.bike-eshop.cz/…esign-bsd-08 nebo: www.bike-eshop.cz/…esign-bsd-09
Můžu nabídnout 1 hodinu jeté Selle Italia Filante Gel-Flow (s dokladem staré cca 14 dní). Do 900 bychom se určitě domluvili. kupkolo.cz/product_info.php?cPath=54&products_id=796 Zůstávám u těžkého polštáře letošního Nisenu Sport.
díky za nabídku,ale ja moc tendlensten model nechci
Skoda ze nejsi z Brna, kamos neco podobnyho shani, ale hce to napred „osahat“…
Ať si udělá výlet. Jinak mu nechci brát iluze, ale osaháním stejně pozná prd.
tak co teda říkáte na to pell's www.bagbike.cz/?…
Na sedlo fakt není moc co říct, prostě ti buď sedne nebo ne a to nikdo nemůže vědět.
jo já vím,a neznáš někoho kdo ho má,a mohl by říct jestli se nerozlepuje nebo tak
ne
nemas icq? ale checkni mail …
Už jsem ti odpověděl v mailu.
Ma ho asi 2 roky komoska na MTB, spokojenost. Podle me by se na nem hodily nejaky odolnejsi boky. Jinak je samo potreba vyzkouset.
predevcirem sem koupil tohle: Sedlo BBB – Comp Design BSD-09 za 890 v kamenaku www.rockroad.cz/…-p-1510.html