Dotaz pro místní borce,co to mají projeté.Jak to vypadá na trati?Myslím tím,jestli je tam bahno a nebo se to dá odjet na rychlích pláštích.Díky za info.
Dotaz pro místní borce,co to mají projeté.Jak to vypadá na trati?Myslím tím,jestli je tam bahno a nebo se to dá odjet na rychlích pláštích.Díky za info.
pokud do toho jrště nezaprší tak je to suché a nebál bych se nějakých rychlejších plášťů. Jen mezi Lázama a sjezdem do Jarcové bylo v neděli pěkného blata takového mazlavého (jíl),které určitě přes týden neuschlo
Díky za info.Nakonec jsem to jel na Ralphech a dalo se.Jen tam toho bahna bylo o něco víc,než jsem podle infa čekal:)
Více? Vždyť bylo pouze ve sjezdu z Hostýna a trochu za Lázama.
A na těch traverzech,jak to teklo ze strání a byly louže?Já totiž,pokud celá trať nepráší,tak ji považuji za ne zcela ideální:)
tak to potom jo :-)
Trať byla úplně v klidu blata minimálně, a skoro všude se dalo objet. Místy navhlá, ale super závod.
My jsme tam docela jeli kule.Takže skákat a nebo do sraček.Na to,jak to byl suchý závod,bylo těch lidí u vapek obrovské množství:)
to bylo jenom kvůli tomu blátu z Hostýna :-)
prosim, pod lazama na trase drasala (cca 70km??) pri levotocive zpatecce z asfaltu do lesa – pro toto misto mame pekny nazev – „u zarizleho“ :D