Čaute. Dnes ráno pred cestou do práce som zistil, že predný náboj má vôľu, jemnú ale citelnú. Dá sa to zoštelovať (v manuáli som to nenašiel) ?? Najazdené ma slabých 3000km, takže trochu sklamanie potom ako tie náboje všetci vychvaľujú.
Čaute. Dnes ráno pred cestou do práce som zistil, že predný náboj má vôľu, jemnú ale citelnú. Dá sa to zoštelovať (v manuáli som to nenašiel) ?? Najazdené ma slabých 3000km, takže trochu sklamanie potom ako tie náboje všetci vychvaľujú.
Jestli 3000 tak to je na reklamaci.Nesplet jsi to není to DT240s?Hugi už se hodně dlouho nedělaj.
Nie, je to Hugi 240. Kupované minulý rok s celým bikom.
Presne tieto …
No, nevim jak vyrazna ta vule je, ale tusim ze na strankach DT Swiss je v PDF kompletni nakres a navod na udrzbu. Bud to dej do servisu, nebo se do toho podivej sam.
Mám 240s a nevím kde by se tam mohla objevit vůle než v ložisku a ty vydržej víc.Jedině malinko s citem přitáhnout RU.Asi bych šel reklamovat.Projdi historii tam je popsané jak rozebrat.
Jak to dopadlo?V čem byl problém?Teď jsem řešil na zadní 240s a byl to přetažený RU,nechápu.
U mňa to bolo nedotiahnutým RU :-). Dotiahol som trochu silnejšie a pri skúšaní v pokoji (max. zabrzdená pred. kotúč a pohyby riaditkami dopredu/dozadu) to vyzerá byť už OK, ale pri zjazde v rozbitom terene stále cítim velmi jemnú vôľu. Neviem, či to ide z hlavového (nejaky CaneCreek) alebo vnútor. nôh vidlice :-\.