Včera a předevčírem odpadli poslední lůzři a zbývá 6 fotbalových mančaftů, který si to rozdají o krále starého kontinentu. Takže který je ten váš? Kdo to bude?
Včera a předevčírem odpadli poslední lůzři a zbývá 6 fotbalových mančaftů, který si to rozdají o krále starého kontinentu. Takže který je ten váš? Kdo to bude?
Anketa: Euro vyhraje
Němci nebo Španělé, zbytek je jenom do počtu.
no jestli Španělé budou hrát tak jako proti Chorvatům, tak jim moc nevěřím, na držení míče se nehraje, uvidíme dnes, jinak pro mě zatím Německo nebo Portugalsko a Španělsko
Akorát s tím že Chorvaté hráli poměrně solidně. Každopádně skopčáci včera moc dobře ..
jo včera to bylo koukatelné, i když nutno uznat, že se Řekové na rozdíl od nás dostali aspoň k zakončení :)
Chorvati se snažili a hrali opravdu dobře – já sem jim fandil aby ty španěly vyřadili :-) škoda té branky před koncem.A když sem viděl hrát ty naše umělce prvních 20 minut s Portugalcema (první půlku se snažili, byli pozorní a branili jak se dalo) tak sem hned říkal, že dopadneme jak Chorvati když hráli proti Španělům -(v posledních minutách gól) – a moje slova se přesně vyplnily.
Fakt nechápu proč tam pořád cpou toho Baroše – jeho sláva už dávno pominula – teď tam akorát tak zavazí.Kdyby ten slavný pan Bílek dal příležitost radši mladým hráčům z našich klubů, udělal by lépe.
Teď fandím skopčákům – mohli by se potkat s Portugalci – by mě zajímalo jestli si narozdil od nás budou umět získávat balon.Ti naši, co přihrávka, centr či delší odkop vzduchem to měli Portugalci.
od začátku turnaje mám vsazeno 10k na celkový triumf Němců – čili je to nad slunce jasný.
zamrzí…
Kolik piv bys za tu desítku mohl vypít… :D
Fuj fotbal
+1
+1
Viď? Mimochodem dneska jsem na ČT viděl záznam z Prague Genesis maratonu a větší hrůzu jsem neviděl. Ať se raději drží fotbalu.
O co šlo?
horší reportáž jsem taky ještě neviděl! A jak to vychvalovali a přitom většina bikových závodů je na lepší úrovni…než te v té praze:
hlavne tenhle moderator je prototyp buzny
+1
fandil jsem skoro všem co hráli proti nám, aby už ta šaškárna s vlaječkama a falešným vlastenectvím skončila.
Falešné vlastenectví bylo, když v Rusku spadlo letadlo s hokejisty. Z toho fotbalu bych zas takové haló nedělal :)
Při čem jiném si člověk může bez pohoršení zabékat v hospodě, navíc v atmosféře jiné než klasické?
Při přenosu z XC maratónu :o))
Vyhrajou Němci, hrajou nejlepší fotbal, ale stejně bych to nevíc přál Anglii ;)
tak Anglie jako téměř vždy…max. 1/4 finále a konec ještě na penalty…
Těsně vedle..:D
Kdybys radší jezdil. (Komín je už protaženej?)
Nee, dy s tym fotbalem doprdele voe ;-)
Mýlíš se. Ale to je lidské.
Tohle vlákno bude solidní přehlídkou exhibicí maníků, co budou naznačovat svoji intelektuální převahu nad ostatními tím, že vyhlásí, že je fotbal vůbec, ale vůbec nezajímá :-))
Jj, vůbec je nezajímá, ale přesto musí vlákno otevřít a všem to sdělit :)
…protože to přece „vůbec není sport“:-))
jak to dopadlo? Nejak me nezbyva čas to sledovat. :D
Ešte neni dohraný.
Ne? „Vlastenci“ už vlajky na autech nemaj, pokud jsem si dobře všiml.
Ne? „Vlastenci“ už vlajky na autech nemaj, pokud jsem si dobře všiml.
Celý Euro.
Podle tebe má fanoušek národního fotbalového týmu chodit celý rok oblečený v dresu a cestou z práce se zastavit zafandit na Staromáku a mít nonstop vlaječku na autě?
Tak vymaštěnej je na to většinou dost.
Ještě by měl teda neustále skákat, jinak to neni Čech.
Ještě by měl teda neustále skákat, jinak to neni Čech.
Dej si maso, nebo se běž projet na tom jediném správném enduru, sportovče :D.
Neměj péči, potrefená huso.
:o)))
Lanovkou nahoru, brčko a pak dolů :). A takhle celkově 5× za den!
Cyklistika bez námahy rulezzz!!!
?
Jediné správné.
Nádhernej fotbec a viva Italia! No, domluvit se Španělé s Chorvaty na 2:2, měli by teď určitě ve finále lehčího soka…
Ta španělská házená je letos jaksi bez efektu, uvidíme v nedělu!
Němci podle mne hráli dneska tragicky, oproti italům, kterým to naopak náramně šlo.
Němci na Italy prostě neměli, nemají. Ať už dneska nebo kdyby hráli jindy. Svědčí o tom i to, že Squadra azzurra s nima v posledních letech neprohrála.
Teď jen porazit Španěly a může se jít slavit. Věřím, že už to dotáhnout do vítězného konce.
Oproti včerejšku pěkný fotbal! A Italové si ten postup za dnešní zápas zaslouží!
Pomoc, máme v práci zase tipovačku, vyhraje Španělsko nebo Itálie? Já makarónům moc nevěřím, ale prý hrají teď dobře, tak jsem bezradná.
Všichni to přejí taliánům, bo španělská uspávačka už baví málokoho.
Nutno uznat, že potom, co Italové pozměnili herní styl a přestali betonovat, se na to dá i koukat…:) Ale popravdě sem to přál trošku víc „Němcům“ – letos měli výbornou formu a hráli super fotbal…
No ale zatím se nenašel soupeř, co by dokázal těch 30% času, na který mu Španělé půjčí balón, nějak plodně využít. Navíc ten okamžitý tlak na získání míče zpět po ztrátě mají pořád neskutečný.
Portugalci v zápase se Španělskem měli míč 54% času, to jen na doplnění.
ale v nastavení „odešli“
Italie. Spanelsko je letos marne docela, zatim to nejak uplichtili na finale, ale tedka si myslim prohrajou.
Kazdopadne co sem se dival na kurz, tak se veri spanelum.
Taky může být remíza neboli plichta.
Mám vsazeno na Španělsko, takže to taky vyhraje.
Ja myslim, ze vyhrajo nasi jedna nula a gol da Honza Koller hlavo
My máme tipovačku s přáteli celý Euro. Tipují a bodují se výsledky, skóre, nej střelec, pořadí skupin, celkový…Po čf jsem se vyšvihl na krásné 32. místo z 34 soutěžících, po sf myslím budu opět předposlední. Takže od zakladatele vlákna tip ve vlastním zájmu nečekej :-)
Fandím Španělům, takže vyhraje Itálie.