Tak jsem si konecne vybral. Myslíte že je to dobrá volba v dané cenové relaci(13600kč)Turistika a roční najezd cca 4000k. asfalt a nezpevněné cesty. http://www.mojekolo.cz/5282-felt-q900
Tak jsem si konecne vybral. Myslíte že je to dobrá volba v dané cenové relaci(13600kč)Turistika a roční najezd cca 4000k. asfalt a nezpevněné cesty. http://www.mojekolo.cz/5282-felt-q900
Neprijde mi to jako nejakej extra kauf, ale kdyz uz mas vybrano, tak neni co resit.
Podobne komponentove kolo za stejnou cenu jsem nenasel. Vecka mi nevadi,teda radeji nez nejlevnejsi mech. nebo hydr. Kotouce. A vidlicim rst gila, suntour xcm jsem se snazil vyhnout.
Podobne komponentove kolo za stejnou cenu jsem nenasel. Vecka mi nevadi,teda radeji nez nejlevnejsi mech. nebo hydr. Kotouce. A vidlicim rst gila, suntour xcm jsem se snazil vyhnout.
Za mne dobrý.Jen se zeptám,horáka máš 21.5 a jdeš na 15.5?
Ten odkaz je pouze ilustracni nasel jsem ho ve velikosti 19.5. Merim 180. No a soucasne kolo bylo kupovano v dobe kdy jsem o necem jako je sravna velikost nemel ani poneti:-)
Ten odkaz je pouze ilustracni nasel jsem ho ve velikosti 19.5. Merim 180. No a soucasne kolo bylo kupovano v dobe kdy jsem o necem jako je sravna velikost nemel ani poneti:-)
Věřím, že maajkee by za ty prachy zvládnul mnohem lepší kolo.
Mnohem lepsi,no nevim ta cena uz moc prostoru k manevrovani nedava bych rekl.
Nevim jestli lepší, ale určitě asi vyrovnanější, klidně s hydrama (juicy 3, alivo) a lehčí vidlicí (epicon) ale je to zakladatelova volba.
Co hydry, na tom feltu mě sejří kliky na 4hran. A pro mě škaredá a těžká vidla.
Za tu cenu dobré kolo, nebál bych se toho.
Schválně koukni na mého Authora v profilu. Vyšel na cca stejné peníze jako ten Felt a já bych ho za něj rozhodně neměnil.
Ahoj. Pekny ten tvuj author. Tys tam ale par veci menil preci. Vidlici jsi tam mel rst gilu. Ja uz do toho vic vrazet nechci
No právě že i po výměně brzd a vidle jsem se dostal tak na 14.000,–
Ještě doplním, za 10.000 – 10.500 se dá sehnat starší modelovej ročník (viz. odkaz). Vidle Epicon vyjde na 3.500,– a když prodáš Gilu na Aukru, tak se dostaneš na cca 13.000,– a pořád máš ještě litr na věci okolo. Brzdy tam špatné nejsou, jen páky od Avidu jsou lepší a není od věci koupit třeba 3 barevné BBB špalíky, no a představec a sedlo je celkem těžítko. Za 14.000 se dá postavit kolo kolem 12 kg s perfektní vidlicí.