Také jste z letošního FOR BIKES zklamáni? Na webu prezentovali výstavu takto: „Největší cyklistický veletrh ve střední Evropě FOR BIKES 2017…“ Ve skutečnosti je to spíše ostuda, kde se pakují pořadatelé na každém vašem kroku a účast významných cyklofirem byla prakticky nulová! Drahé vstupné, drahé parkovné, drahé jídlo i pití (pokud není z prášku z automatu). Dalším varovným signálem je chybějící seznam vystavovatelů na webu nebo alespoň před placenou zónou výstaviště! Kdybych viděl, kdo vystavuje, res. nevystavuje – vůbec bych dovnitř nešel! Drzost s kterou je inzerován veletrh jako „největší ve střední Evropě“ je zarážející! Ptám se, čím je největší? Snad vysokou cenou vstupného? Nebo plochou na které nic není? Z mých oblíbených firem jsem nenašel: Kalkhoff, Scott, Decathlon, Bulls, Focus aj. i naše ryze české výrobce… Např. stánek Cube byl dost chabý, modely o které jsem měl zájem si prohlédnout nebo vyzkoušet vůbec, ani v jediném kuse, nepřivezli. Postarší chytrák dovozce Cube nedokázal na to nic jiného říci, než kritizovat konkurenci a chválit vlastní ceny… Já bych pochválil naopak zastoupení zn. Akumo a Author, jejihž expozice byly jedny z mála důstojných této výstavy. Též Canyon se představil s expozicí dobře designově uspořádanou, modelově aktuální a funkčně vyrovnanou. Dále vzdvihuji i velmi vstřícný přístup k zákazníkům. Škoda, že všeobecně chybělo dostatečné vystavení letošních modelů a početně více zastoupení inovativních technologií, jako je řazení v náboji nebo řemenový převod. Celkově byla výstava předražená a zastoupení značek velmi slabé – nevyplatí se tam jezdit nikomu, kdo je „v obraze“ a platit za to, co vám dobrý prodejce předvede v klidu svého showroomu! Chyběli už jen prodejci pánví, vteřinových lepidel a pomády na vlasy, byl to letos prostě propadák!!!