• Georgebrdy

Zdravím bikeři.Můžete někdo věnovat zdarma jednu volnou vstupenku z VELA 3/2015.

Předem děkuji.

Dejte vědět na-

george.1965@seznam.cz

0 0
    • mariosa  

Nazdarek, taky bych bral jednu vstupenku.

maped@volny.cz

0 0
    • Picino  

Koupil jsem si Velo 3/2015 a žádnou volnou vstupenku jsem tam nenašel. :(

0 0
      • Georgebrdy  

Je to pouze u předplatitelů

0 0
        • marco  

Pokud se předplatitelé nějakého Vela dočkají stále nic normálně to chodí 1 den před trafikovou verzí takže 3 dny skluz.

0 0
    • Radez  

Karliner prej nějaký navíc má :-))

0 0
    • maros.77  

Ahoj, mám jednu volnou, pokud by někdo chtěl…

Napište na maros.77@seznam.cz

0 0
    • Jamin  

jestli někde seženu ( jako loni asi 15), dám k dispozici. Ten veletrh je rok od roku horší a letos už se na to asi vykašlu úplně.

0 0
    • roman 3D  

děkuji já nechci, leda že by tam měla čemba stánek a Hermová vydávala párek v rohlíku a Kvašňa naléval grog či svařáka

0 0
    • Lenka.05  

Pokud by někdo měl 2 volné vstupenky…na oplátku věnuju firemní termohrneček nebo nějakou čokoládu :)

0 0
    • Endurista  

Pokud by měl někdo volné 2 vstupenky, měl bych taky zájem:-). Převzal bych klidně v Praze, díky

0 0
    • Libas  

Mám jednu volnou z předplatného časpopisu VELO. Když tak mě písněte mail a nějak se domluvíme.

0 0
    • Georgebrdy  

Nazdar bikeři,tož mi vysvětlete kde dělám chybu!?

Založim téma,napíšu přesně co scháním a kontakt na mne.Lupeny lítaj všude okolo,odkazy že je lidi maj,potvrzené nabídky, mejly,apod.Ale na mém mejlu pořád nic.Tak kde jsem udělal chybu?

0 0
      • Mysee  

Spíš ty by ses měl ozvat, někdo kdo ho nevyužije ti automaticky psát mail asi nebude. :)

0 0
      • marco  

Počkej něco se objeví za registraci na stránkách nějakého vystavovatele přeci jen ještě víc jak měsíc. Zato já čekám na čerstvé Velo a listonoš nikde.

0 0
      • rasto  

no tak to mas opravdu tezke – kdyz nereagujes na email… nabidku jsem Ti zaslal 26.2.2015 13:50. mas zajem, nebo ne?

0 0
        • Georgebrdy  

Diky za mejl,již odpovězeno.

Chtěl bych také tímto omluvit všechny co hned nereagují na mejly nebo diskuze.Spousta z nás chodí do práce(ne do zaměstnání),kde není přístup na net,nebo chodí na šichty.Věřte že za obyčejné telefonování jsou finanční postihy,vyhazovy na hodinu, natož nějaké surfování v telefonu.Nebo je rovnou absolutní zákaz telefonů na pracovišti.To je můj případ.

Nechci zde rozpoutat diskuzi o výměně zaměstnání,nebo o lepším učení atd.Rozumný člověk to pochopí.

0 0
          • Georgebrdy  

Děkuji Rasťovi za lupen.Kdyby náhodou přistál omylem ještě nějaký lupen,tak bude zde k mání pro všechny.

Teď nebudu do 12,00 na netu,jdu se psem ven.

0 0
    • m.s.k  

Zdravím všechny , taky bych poprosil ,kdyby někdo měl dva volňásky. Náklady na případnou poštu + něco navíc pošlu předem. strnad@khnet.info

0 0
    • ajet  

Zdarec,

kdyby někdo měl zájem o jednu tak dejte vedět na meil.

Aspoň nějaky dobrý skutek udělám :).

0 0
    • frela  

Ahoj!

Kdyby měl někdo dva listy navíc tak bych je bral.

frelda@centrum.cz díky

0 0
    • maplik  

Mam jednu k dispozici a rad ji nekomu venuji (predani v Praze).

0 0
      • d69  

ahoj,jestli je ještě k mání,měl bych zájem.

ozval jsem se ti do mailu.

0 0
    • l-e-t-o  

má někdo ještě jednu volnou vstupenku?

0 0
    • robb  

Mám jednu volnou vstupenku.

Osobní předání v Plzni nebo po staru poštou :-)

0 0
      • Tomáš  

Beru poštou jestli ještě máš.

0 0
      • Teofilix  

super jednu poslal človíček z fora druhou jsem zakoupil z odkazu, tak už jen hurá do Prahy :D

P.S. dík za odkaz

0 0
    • MaroH  

nepodarilo se uz nekomu najit nejake kody na volny vstup? mi se zatim nedari, touhle dobou uz by snad neco venku byt mohlo…

0 0
      • Medunka  

Kody mívalo Bike Brno, na For Bikes si je nevybavuji.

Buď si seženeš vstupenku zdarma nebo se slevou http://forbikes.cz/…stupenka.asp

0 0
        • MaroH  

Je pravda ze loni jsem mel z nejakeho obchodu…ale myslim ze rok pred tim jsem snad sel pres vstup na for caravan ale je fakt ze uz si to nepamatuju…

0 0
    • mfisa  

kdyby někdo měl dvě, vyměnil bych za cyklistické rukavice. Dejme tomu např. dvoje rukavice za / vstupenku!? Více na fisa.biker@seznam.cz

0 0
    • MaroH  

Tak jelikož se mi zatím nedari nic najít chtěl bych poprosit osobu ochotnou mi 2 lístky věnovat o kontakt na xspeedy@atlas.cz díky moc

0 0
    • kycis  

Mam jednu vstupenku, osobni predani v Plzni.

Honza

0 0
    • Georg1  

Neměl by někdo volné jednu nebo dvě vstupenky.Krko­noše,Praha.

Díky předem. taclik.j@tiscali.cz

0 0
    • miki1930  

Čau, mám dvě volné vstupenky z Vela, pokud by někdo chtěl nejlépe Brno.

0 0
    • nizir  

Zdravím, poptávám jednu vstupenku.

0 0
    • Karvinier  

Taky poptávám, nejlépe dvě :-)

0 0
    • Mr.Dawe  

Ahoj,

zařadím se do fronty a pěkně poprosím pokud by někdo měl dvě volné vstupenky, tak bych je rád vzal.

Děkuji.

0 0
    • mechoš  

Zdravím, neměl by někdo navíc 2 vstupenky. Okolí OV nebo KA. Děkuji

0 0
    • Josse  

Zdar, nabízím dvě vstupenky. K osobnímu vyzvednutí Praha 6 nebo Zbraslav.

0 0
    • Papaaya  

Ahoj bikeri, pokud by nekomu zbyla volna vstupenka pro nadseneho kolobezkare, prosim dejte mi vedet na apk@seznam.cz. Predani Praha, Benesov a okoli. Moc dekuju.

0 0
    • dEvilPS3  

Zdravim,

nemate nahodou nekdo k dispozici dva nevyuzite volnasky? Nebo alespon jeden?

Kdyztak mail dEvilPS3@seznam.cz

0 0
    • mfisa  

Neměl by ještě někdo jednu vstupenku? vyměnil bych za dvoje cyklorukavice ;) více na fisa.biker@seznam.cz

0 0
    • hanness  

Pokud mate někdo zajem o vstupenku,tak v Ostrave-Porube je jedna k mani,nejlepe osobní predani,piste na mail.

0 0
    • BlackMC  

Ahoj,

kdyby měl někdo 1–2 vstupenky s odběrem Praha, nabízím nějakou čokoládovou odměnu.

Díky.

Michal

blackmc@gmail.com

0 0
    • Radez  

Ahoj,

kdyby mi chtěl někdo vnutit vstupenku, tak bych si ji klidně vzal.

Loni jsem rozdal asi dvacet vstupenek a zrovna letos by se mi jedna šikla.

Když nepudu na veletrh, tak budu v neděli řezat dřevo :-).

0 0
      • Radez  

Tak asi si letos silničku nekoupím, ale spíš pořídím nějakej karavan. Prej budou letos něco vystavovat na For Caravan 2015, tak kdybyste někdo měl navíc volňase na For Caravan, tak ho beru (za čokoladádu) :-)

0 0
    • Janouch  

zjistoval jsem zda bude na veletrhu hlidane parkoviste na kola a bohuzel :( celkem zklamani

0 0
    • makaltom  

nevíte zda budou rozdávat lístky cyklistům co přijedou na kole? Doposud to tak nějak fungovalo (snad kdo přijel do 11. hodiny měl vstup zdarma)

0 0
    • Axikeva  

Ahoj! Koupím za rozumnou cenu nebo za malý dárek v podobě příjemné tuzemské flašky či čokolády tři vstupenky na For bikes 2015. Jsem z Prahy, zajedu si pro ně.

0 0
    • Sleeek  

Neměl by někdo ještě dvě volné vstupenky? Nabízím vynikající láhev 5* Metaxy! :-)

0 0
    • jIrI___  

Poptávám 14 ks vstupenek za čokošku nebo tak nějak, chci to střelit na aukru.

0 0
    • vosmim00  

Pokud by někdo měl 3 ks, také sháním. Chystáme se v neděli, klidně předání ráno před výstavištěm. Kdyžtak pište na e-mail marketavosmikova@seznam.cz

0 0
    • becis  

Ahoj shanim vstupenku, pokud ji nekdo mate poslete mi ji prosim na mail v profilu :)

0 0
    • umpalumpa  

Ahojte, neměl by náhodou někdo z Prahy ještě jednu volnou vstupenku? Jako student bych rád ušetřil, předem děkuju! :)

jakub.supak@seznam.cz

0 0
    • Muf_Bike  

Tak se přidám :) Ušetřit není špatné… kdyby někdo měl jednu vstupenku tak vás jí zbavím. Nenabízím nic jsem chamtivá svině a jen beru. Ale tak možná poděkování… kdyby si mě někdo přál potěšit tak má možnost na mail v profilu. Tož tak

0 0
    • Jones  

Taky se pridavam, kdyby nahodou nekdo v Praze mel 2 lupeny gratis, prijedu si pro ne. Mail v profilu

0 0
    • bathed  

Ahoj! Prosím – má-li někdo dva kusy Brno nebo Praha, vyzvednu! Díky!

0 0
    • Manas  

Kdyby nekdo mel dva kusy, bral bych ;-)

Cokolada nebo tak neco odmenou :-D

0 0
    • Jakub92  

Kdyby ještě někomu přebývala jedna vstupenka, tak bych ji s vámi vyměnil na čokoládu.

jarja92@seznam.cz

0 0
    • krabica  

A kdyby se ještě nějaká našla tak: whispp@seznam.cz

0 0
    • VeVa  

Ahoj, prosím nemá ještě někdo dva lístky na FOR BIKE. Předání Praha. Díky – e-mail: vera.vasakova@seznam.cz

0 0
    • ladak  

Někdo z Modřan,Lhotky,kdo by měl místo v autě?O víkendu,po dohodě. Za volnou vstupenku,kamarád nemůže. Kdyžtak mail v profilu

0 0
    • scret  

jeste mam cca 3–4 lupeny, jedeme do praglu zitra na cca 10.h… Tel. dystak pres mejl…

beru uplatky typu cokolada atd.:)

0 0
      • Thomass99  

Jirko, posílal jsem Ti večer mail, mám zájem, odměna připravena. :) Pošli mi na sebe prosím mailem číslo, zavolám. Díky, Tomáš

0 0
      • Mr.Dawe  

Ahoj,

pojedeš z UL po D8? Dalo by se potkat někde na D8 u Mělníka? Plánuji jet do Prahy až později.

Prosím případně mailem telefon, zavolám.

PS: Měl bych případně zájem o 2 lupeny, čokoláda jistá

Díky moc

0 0
      • scret  

uz jsou pryc:(

0 0
    • Axikeva  

Stale shanim 2 – 4 lupeny za velky rum nebo treba cokosku,podle toho,co si vyberete. Nebo klidne za basu Braniku:-) Prosim SMS na 736635020. Eva

0 0
    • Mr.Dawe  

Tak co po dnešku, nemá někdo dvě zbývající vstupenky na zítra? Díky

0 0
    • spešl  

Chtěl bych se zase asi po osmi letech podívat na veletrh, co se za tu dobu ve světě kol změnilo. Nemáte, prosím, někdo jednu volnou vstupenku? Dělám dobré skutky nezištně, tak kdyby tu byl někdo na tom podobně, byl bych mu vděčný… ;-) Děkuji.

0 0
    • m4rkus  

Po roce se nám blíží opět stejná akce. Nemáte někdo nepotřebnou vstupenku za nějaký drobný peníz?

0 0
    • Freeky  

Také se přimlouvám, 2 lupeny a určitě bych také dal nějakou úplatu :)

0 0
    • Mahonny1979  

Vstupenky For BIkes 2016 – 2ks , pokud má někdo zájem prodat, pište prosím do zpráv.

0 0
    • MartinaBu  

Kdyby někdo chtěl mám jednu vstupenku na For Bikes, nikdo se mnou nechce a mám to teda dost z ruky ;-) do Prahy

0 0
    • Lenka.05  

Kdyby měl někdo jednu či dvě zbytečné vstupenky, tak se jich ujmu…třeba za velkou Milku…předání Pra­ha.

0 0
    • treatt  

Zdar,

letos jsem trochu principiálně neobjednal předplatné Vela, tak nemám lupen :) Nevíte, jestli nepůjde vytisknout aspoň nějaká redukční poukázka, jako to bývalo? S tím, jak jde úroveň rok od roku dolů se mi nějak moc nechce za to valit plný vstup..nebo kdyby někdo měl volňáska, revanšoval bych se.. díky

0 0
      • Picino  

mám předplatný Velo, ale nikde jsem nezaregistroval že by měla v něm být vstupenka.

0 0
        • novas752  

Minuly rok to tak bylo. V patek prijde cislo, ve kterym by to mohlo byt.

0 0
    • MPzKM  

Kdyby se ještě jedna nebo dvě volné našly, taky bych byl moc vděčný :)

prachar.michal@gmail.com

0 0
    • gustik  

neměl by někdo volnou vstupenku na for bikes 2016? díky

0 0
    • mr.antik  

Bude tam letos něco jiného než elektrokola a fat nebo plus-size biky?

0 0
    • pidan  

Ahoj,taky bych dva lupeny bral.Uz jsem se na to asi před 14dny ptal…diky…

0 0
    •  

jeden lupen mám – odběr v jablonci

0 0
      • pidan  

Ahoj,beru…v JBC

0 0
        •  

máš sz

0 0
          • pidan  

ahoj, nevim co je sz..?? ale jestli je to ještě aktualni tak muj tel.608715523… j­irka

0 0
            •  

soukromá zpráva, zítra ti zavolám, vstupenku pořád mám volnou pro tebe

0 0
    • canyon72  

Nabizím dva lístky na For Bikes, osobní předání ve Valašském Meziříčí za nějakou dobrou hořkou čokoládu. :-)

0 0
    • Rubi  

nema nekdo listky Praha/Ostrava??

0 0
    • mikš  

neválí se někomu doma nadbytečný lupeny na Justína Bíbra nebo na ACbleskDC?Vyměním za velkou Milku nebo rudýho bejka v plechovce

0 0
    • weru.n  

Asi jdu lehce s křížkem po funuse, ale našly by se ještě nějaký volňasy na FB?

0 0
      • motacek  

Na facebook nepotřebuješ volňásky, je tam registrace zdarma.

0 0
      • Dumbíček  

To je zajímavé, jak se tu pídí po lístklách čerstvě registrované osoby. :-(

0 0
    • gerrard  

Jestli chce listek nekdo z Brna, tak daruju. K vyzvednuti v patek na Videnske, ale az vzadu za dalnici.

0 0
    • misko  

Zdravim, nema niekto volny vstup v Prahe?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.