Zdravím bikeři.Můžete někdo věnovat zdarma jednu volnou vstupenku z VELA 3/2015.
Předem děkuji.
Dejte vědět na-
Zdravím bikeři.Můžete někdo věnovat zdarma jednu volnou vstupenku z VELA 3/2015.
Předem děkuji.
Dejte vědět na-
Nazdarek, taky bych bral jednu vstupenku.
Koupil jsem si Velo 3/2015 a žádnou volnou vstupenku jsem tam nenašel. :(
Je to pouze u předplatitelů
Pokud se předplatitelé nějakého Vela dočkají stále nic normálně to chodí 1 den před trafikovou verzí takže 3 dny skluz.
Karliner prej nějaký navíc má :-))
Ahoj, mám jednu volnou, pokud by někdo chtěl…
Napište na maros.77@seznam.cz
dobrý den, ještě stále máte? děkuji
Vstupenka již byla darována.
Shanim také dve vstupenky, nemate někdo ještě nejake?
Kittymouse
Napiš mi na e-mail, měl bych tip.
Tak to jsem napnutá, jaký typ máš.
Diky za všechna doporuceni, Kittymouse
Stále nemám kontakt.
Bohužel, už nejsou, takže neporadím. :-(
ja bych rekl, ze ma spis tip.. :)
Už nemám nic, už nejsou. Vstupenky. :-)
jestli někde seženu ( jako loni asi 15), dám k dispozici. Ten veletrh je rok od roku horší a letos už se na to asi vykašlu úplně.
když by byly s dovolením bych si dvě vzal… po letech bych vzal svou polovičku do města… kuba@viridium.cz
Kdyžtak se ozvu. Ale radši ji vem někam na kafe.
presun si stranky penzionu na jiny server – viz banner na Tve adrese penzionu ;-)
Zdar, mně by se taky jedna hodila..díky
Já tam chci jet,pokud ti zbyde jedna pro mě,uvítám.Díky předem
taky bych si jednu vzal :) picino@seznam.cz, dík
taky bych mel zajem, pokud zbyde (wowing@seznam.cz)
Též se hlasím … Breakpain(@)seznam.cz , pokud by zbyla …
taky bych měla zájem…klidně dvě…moc děkuji
Zbyly ještě nějaké?
Díky
děkuji já nechci, leda že by tam měla čemba stánek a Hermová vydávala párek v rohlíku a Kvašňa naléval grog či svařáka
Jednu mám. Kdo chce ať se mi ozve na martynektom@seznam.cz
Moc děkuju :-)
Není zač, zítra to pošlu :)
Ja bych urcite chtěla. kittymouse
Pokud by někdo měl 2 volné vstupenky…na oplátku věnuju firemní termohrneček nebo nějakou čokoládu :)
mam dve, beru termohrnecek :-)
Prima, napíšu ti a domluvíme se na předání : )
ok
Pokud by měl někdo volné 2 vstupenky, měl bych taky zájem:-). Převzal bych klidně v Praze, díky
Mám jednu volnou z předplatného časpopisu VELO. Když tak mě písněte mail a nějak se domluvíme.
Vstupenka byla darována.
Nazdar bikeři,tož mi vysvětlete kde dělám chybu!?
Založim téma,napíšu přesně co scháním a kontakt na mne.Lupeny lítaj všude okolo,odkazy že je lidi maj,potvrzené nabídky, mejly,apod.Ale na mém mejlu pořád nic.Tak kde jsem udělal chybu?
Spíš ty by ses měl ozvat, někdo kdo ho nevyužije ti automaticky psát mail asi nebude. :)
Počkej něco se objeví za registraci na stránkách nějakého vystavovatele přeci jen ještě víc jak měsíc. Zato já čekám na čerstvé Velo a listonoš nikde.
no tak to mas opravdu tezke – kdyz nereagujes na email… nabidku jsem Ti zaslal 26.2.2015 13:50. mas zajem, nebo ne?
Diky za mejl,již odpovězeno.
Chtěl bych také tímto omluvit všechny co hned nereagují na mejly nebo diskuze.Spousta z nás chodí do práce(ne do zaměstnání),kde není přístup na net,nebo chodí na šichty.Věřte že za obyčejné telefonování jsou finanční postihy,vyhazovy na hodinu, natož nějaké surfování v telefonu.Nebo je rovnou absolutní zákaz telefonů na pracovišti.To je můj případ.
Nechci zde rozpoutat diskuzi o výměně zaměstnání,nebo o lepším učení atd.Rozumný člověk to pochopí.
Děkuji Rasťovi za lupen.Kdyby náhodou přistál omylem ještě nějaký lupen,tak bude zde k mání pro všechny.
Teď nebudu do 12,00 na netu,jdu se psem ven.
Zdravím všechny , taky bych poprosil ,kdyby někdo měl dva volňásky. Náklady na případnou poštu + něco navíc pošlu předem. strnad@khnet.info
Zdarec,
kdyby někdo měl zájem o jednu tak dejte vedět na meil.
Aspoň nějaky dobrý skutek udělám :).
Tak už je pryč.
Taky bych se pridal se zadosti o dve vstupenky na For Bikes 2015. Kdyz by nekomu pozbyvaly… karvinier@gmail.com
Mam jednu k dispozici a rad ji nekomu venuji (predani v Praze).
ahoj,jestli je ještě k mání,měl bych zájem.
ozval jsem se ti do mailu.
Je tvoje. Vice v emailu
díky,poslal jsem ti mail,dej vědět kde a jak by se ti to hodilo.
má někdo ještě jednu volnou vstupenku?
Mám jednu volnou vstupenku.
Osobní předání v Plzni nebo po staru poštou :-)
Beru poštou jestli ještě máš.
viz. mail
Pro ostatní: už k nabídce není.
super jednu poslal človíček z fora druhou jsem zakoupil z odkazu, tak už jen hurá do Prahy :D
P.S. dík za odkaz
Není zač. Taky sem vzal dvě.
nepodarilo se uz nekomu najit nejake kody na volny vstup? mi se zatim nedari, touhle dobou uz by snad neco venku byt mohlo…
Kody mívalo Bike Brno, na For Bikes si je nevybavuji.
Buď si seženeš vstupenku zdarma nebo se slevou http://forbikes.cz/…stupenka.asp
Je pravda ze loni jsem mel z nejakeho obchodu…ale myslim ze rok pred tim jsem snad sel pres vstup na for caravan ale je fakt ze uz si to nepamatuju…
kdyby někdo měl dvě, vyměnil bych za cyklistické rukavice. Dejme tomu např. dvoje rukavice za / vstupenku!? Více na fisa.biker@seznam.cz
Tak už jenom jednu. Jedna už se posílá. :)
Tak jelikož se mi zatím nedari nic najít chtěl bych poprosit osobu ochotnou mi 2 lístky věnovat o kontakt na xspeedy@atlas.cz díky moc
Také by se mi jedna vstupenka hodila, kdyby byl někdo tak hodný a daroval :-) kdyby náhodou kontakt 1990l@seznam.cz děkuji
Mam jednu vstupenku, osobni predani v Plzni.
Honza
to bych bral … máš tam maila
Neměl by někdo volné jednu nebo dvě vstupenky.Krkonoše,Praha.
Díky předem. taclik.j@tiscali.cz
Čau, mám dvě volné vstupenky z Vela, pokud by někdo chtěl nejlépe Brno.
email: lukas.mikulenka@seznam.cz
jsou pryč…
Zdravím, poptávám jednu vstupenku.
Taky poptávám, nejlépe dvě :-)
Ahoj,
zařadím se do fronty a pěkně poprosím pokud by někdo měl dvě volné vstupenky, tak bych je rád vzal.
Děkuji.
Zdravím, neměl by někdo navíc 2 vstupenky. Okolí OV nebo KA. Děkuji
Zdar, nabízím dvě vstupenky. K osobnímu vyzvednutí Praha 6 nebo Zbraslav.
Jsou ještě? Měl bych zájem.
Jsou tve. Odpověď v mailu.
Díky moc
Vstupenky udány.
Jsem Praha, klidne bych si je vzala. nabizim cokoladu.
Na Zbraslav si zajedu. Kittymouse
hele umis cist? vsichni, na ktere reagujes uz napsali, ze vstupenky udali
Ahoj Blafe, ja kdyby někdo ještě nejakou vlastnil.
Nemas nejake doporuceni?
Ahoj bikeri, pokud by nekomu zbyla volna vstupenka pro nadseneho kolobezkare, prosim dejte mi vedet na apk@seznam.cz. Predani Praha, Benesov a okoli. Moc dekuju.
Zdravim,
nemate nahodou nekdo k dispozici dva nevyuzite volnasky? Nebo alespon jeden?
Kdyztak mail dEvilPS3@seznam.cz
Neměl by ještě někdo jednu vstupenku? vyměnil bych za dvoje cyklorukavice ;) více na fisa.biker@seznam.cz
Pokud mate někdo zajem o vstupenku,tak v Ostrave-Porube je jedna k mani,nejlepe osobní predani,piste na mail.
Ahoj,
kdyby měl někdo 1–2 vstupenky s odběrem Praha, nabízím nějakou čokoládovou odměnu.
Díky.
Michal
Ahoj,
kdyby mi chtěl někdo vnutit vstupenku, tak bych si ji klidně vzal.
Loni jsem rozdal asi dvacet vstupenek a zrovna letos by se mi jedna šikla.
Když nepudu na veletrh, tak budu v neděli řezat dřevo :-).
Tak asi si letos silničku nekoupím, ale spíš pořídím nějakej karavan. Prej budou letos něco vystavovat na For Caravan 2015, tak kdybyste někdo měl navíc volňase na For Caravan, tak ho beru (za čokoladádu) :-)
zjistoval jsem zda bude na veletrhu hlidane parkoviste na kola a bohuzel :( celkem zklamani
Ahoj, našel by se někdo kdo by měl ještě 2 volné vstupenky? :-)
Jestli máš někoho v Praze, měl bych tip.
jj mám :-) můj email : svetlu@centrum.cz
Omlouvám se, už jsou pryč.
Prosím též o tip:)
nevíte zda budou rozdávat lístky cyklistům co přijedou na kole? Doposud to tak nějak fungovalo (snad kdo přijel do 11. hodiny měl vstup zdarma)
doporucuju tam na kole nejet nemaj hlidani
na takove akce mam spec. kolo, ale je to skoda lidi to pomerne motivovalo
Letos ne
Ahoj! Koupím za rozumnou cenu nebo za malý dárek v podobě příjemné tuzemské flašky či čokolády tři vstupenky na For bikes 2015. Jsem z Prahy, zajedu si pro ně.
A ještě můj e-mail pro rychlejší komunikaci: translationfreelance@seznam.cz
Neměl by někdo ještě dvě volné vstupenky? Nabízím vynikající láhev 5* Metaxy! :-)
To beru :-)
Kdyžtak pište na maly.lukasevic@seznam.cz
Poptávám 14 ks vstupenek za čokošku nebo tak nějak, chci to střelit na aukru.
:D
:D
dodam ti jich 20, cokosky predem na ucet
Mám jenom jednu, ale klidně ti ji daruju :-D zítra v 7:00 před Yogim na nádražní?
Peníze za trička už došly? :-D
Platí samozřejmě i pro letošek!
moje nabidka stale trva
Pokud by někdo měl 3 ks, také sháním. Chystáme se v neděli, klidně předání ráno před výstavištěm. Kdyžtak pište na e-mail marketavosmikova@seznam.cz
Ahoj shanim vstupenku, pokud ji nekdo mate poslete mi ji prosim na mail v profilu :)
.
Ahojte, neměl by náhodou někdo z Prahy ještě jednu volnou vstupenku? Jako student bych rád ušetřil, předem děkuju! :)
Tak se přidám :) Ušetřit není špatné… kdyby někdo měl jednu vstupenku tak vás jí zbavím. Nenabízím nic jsem chamtivá svině a jen beru. Ale tak možná poděkování… kdyby si mě někdo přál potěšit tak má možnost na mail v profilu. Tož tak
Taky se pridavam, kdyby nahodou nekdo v Praze mel 2 lupeny gratis, prijedu si pro ne. Mail v profilu
Ahoj! Prosím – má-li někdo dva kusy Brno nebo Praha, vyzvednu! Díky!
když tak na mhora@tiscali.cz
Kdyby nekdo mel dva kusy, bral bych ;-)
Cokolada nebo tak neco odmenou :-D
Kdyby ještě někomu přebývala jedna vstupenka, tak bych ji s vámi vyměnil na čokoládu.
A kdyby se ještě nějaká našla tak: whispp@seznam.cz
Ahoj, prosím nemá ještě někdo dva lístky na FOR BIKE. Předání Praha. Díky – e-mail: vera.vasakova@seznam.cz
Někdo z Modřan,Lhotky,kdo by měl místo v autě?O víkendu,po dohodě. Za volnou vstupenku,kamarád nemůže. Kdyžtak mail v profilu
Domluveno,vstupenka už není
jeste mam cca 3–4 lupeny, jedeme do praglu zitra na cca 10.h… Tel. dystak pres mejl…
beru uplatky typu cokolada atd.:)
Jirko, posílal jsem Ti večer mail, mám zájem, odměna připravena. :) Pošli mi na sebe prosím mailem číslo, zavolám. Díky, Tomáš
Ahoj,
pojedeš z UL po D8? Dalo by se potkat někde na D8 u Mělníka? Plánuji jet do Prahy až později.
Prosím případně mailem telefon, zavolám.
PS: Měl bych případně zájem o 2 lupeny, čokoláda jistá
Díky moc
bohuzel, uz jsou pryc:(
uz jsou pryc:(
Stale shanim 2 – 4 lupeny za velky rum nebo treba cokosku,podle toho,co si vyberete. Nebo klidne za basu Braniku:-) Prosim SMS na 736635020. Eva
Tak co po dnešku, nemá někdo dvě zbývající vstupenky na zítra? Díky
Chtěl bych se zase asi po osmi letech podívat na veletrh, co se za tu dobu ve světě kol změnilo. Nemáte, prosím, někdo jednu volnou vstupenku? Dělám dobré skutky nezištně, tak kdyby tu byl někdo na tom podobně, byl bych mu vděčný… ;-) Děkuji.
Po roce se nám blíží opět stejná akce. Nemáte někdo nepotřebnou vstupenku za nějaký drobný peníz?
Také se přimlouvám, 2 lupeny a určitě bych také dal nějakou úplatu :)
Vstupenky For BIkes 2016 – 2ks , pokud má někdo zájem prodat, pište prosím do zpráv.
Kdyby někdo chtěl mám jednu vstupenku na For Bikes, nikdo se mnou nechce a mám to teda dost z ruky ;-) do Prahy
Ahoj,rád bych si ji vzal. Náklady se zasláním pošlu na účet. Díky figur@seznam.cz
Kdyby měl někdo jednu či dvě zbytečné vstupenky, tak se jich ujmu…třeba za velkou Milku…předání Praha.
Zdar,
letos jsem trochu principiálně neobjednal předplatné Vela, tak nemám lupen :) Nevíte, jestli nepůjde vytisknout aspoň nějaká redukční poukázka, jako to bývalo? S tím, jak jde úroveň rok od roku dolů se mi nějak moc nechce za to valit plný vstup..nebo kdyby někdo měl volňáska, revanšoval bych se.. díky
mám předplatný Velo, ale nikde jsem nezaregistroval že by měla v něm být vstupenka.
Minuly rok to tak bylo. V patek prijde cislo, ve kterym by to mohlo byt.
Kdyby se ještě jedna nebo dvě volné našly, taky bych byl moc vděčný :)
neměl by někdo volnou vstupenku na for bikes 2016? díky
Bude tam letos něco jiného než elektrokola a fat nebo plus-size biky?
Ahoj,taky bych dva lupeny bral.Uz jsem se na to asi před 14dny ptal…diky…
Taky by se mi lupen šiknul :)
To sme 3.
jeden lupen mám – odběr v jablonci
Ahoj,beru…v JBC
máš sz
ahoj, nevim co je sz..?? ale jestli je to ještě aktualni tak muj tel.608715523… jirka
soukromá zpráva, zítra ti zavolám, vstupenku pořád mám volnou pro tebe
Nabizím dva lístky na For Bikes, osobní předání ve Valašském Meziříčí za nějakou dobrou hořkou čokoládu. :-)
Ahoj, máš ještě ty vstupenky? Čokoládu dodám :)
Už jsou pryč
nema nekdo listky Praha/Ostrava??
Je ještě volný? Praha? Děkuji
ty mam kazdy tyden 2 :)
neválí se někomu doma nadbytečný lupeny na Justína Bíbra nebo na ACbleskDC?Vyměním za velkou Milku nebo rudýho bejka v plechovce
zajimavej hudebni rozptyl:))
Asi jdu lehce s křížkem po funuse, ale našly by se ještě nějaký volňasy na FB?
Na facebook nepotřebuješ volňásky, je tam registrace zdarma.
To je zajímavé, jak se tu pídí po lístklách čerstvě registrované osoby. :-(
Jestli chce listek nekdo z Brna, tak daruju. K vyzvednuti v patek na Videnske, ale az vzadu za dalnici.
Zdravim, nema niekto volny vstup v Prahe?