Zdar, nevím do kterých mám jít. Měl jste někdo možnost vyzkoušet oboje? Jezdil jsem jenom formule, takže nemám porovnání.
Zdar, nevím do kterých mám jít. Měl jste někdo možnost vyzkoušet oboje? Jezdil jsem jenom formule, takže nemám porovnání.
XTR
Hope Race X2 ;-)
no ale on chce asi aj zabrzdit :-)
Urban legend ze starých modelů, nový Race X2 brzdí jako cokoliv jinýho, jen jsou líp dávkovatelný – moje zkušenost. Podle testů maj výkon dokonce jako jedny z nejvyšších.
Tady je ten test. Když píšeš, že brzdným výkonem jsou porovnatelný, tak X2 je přesně mezi nima, jen líp dávkovatelná, proti Shimanům lehčí, proti Formulím větší mezera mezi deskama, páka na který se dá brzdit prostředníčkem – z mýho pohledu přesně, co jsem hledal :).
mam, formula lahsia, ostrejsia, trocha horsi fading, pokial sa zacne srat tak zbohom. xtr(trail) absolutne spolahliva, nulovy fading (mam 100kg jazdene v alplach). v zasade inak docela porovnatelne po kazdej stranke. kebych si nutne musel vybrat tak podla typu jazdenia.
Ty Hope race jsem taky zvažoval, ale ty už jsou dražší, takže jsem je vypustil. Podle toho testu by teda nový XTR měly být srovnatelný s Formulama co se brzdného účinku týče. Což se o předchozím modelu M975 rozhodně říct nedá.
Nejsou dražší…
XTR (2011)
Proč ne XTR 2012?
Zřejmě tím myslí, že poslední řada XTR byla představena pro modelový rok 2011 a od té doby se nezměnila…
přesně tak
tak tak vsechno je to 2011 mozna klame ze dostupnost nekterych modelu z teto rady byla az 2012 a jine znaceni 980/985/988
Takže nakonec jsem se rozhodl pro R1 a jsou super.
Zdar, koukam po novejch brzdach, ted jezdim XT 2011, ale chtel bych neco ostrejsiho, jak jsi spokojenej s tema R1? diky
Maximálně! Už bych neměnil. Mám teď nové kolo a první co jsem udělal, že jsem tam dal R1. Vážím 85 kg, takže potřebuji brzdy co brzdí.