fox 831 / fox 32 talas - kompatibilita

10 nepřečtených
  • ezik

zdravím, potreboval by som poradiť, či vnútorné nohy z fox 831 možno skonbinovat s vonkajisimi z fox 32 talas.

mám doma talas RL (100/120/140, asi rok 2009), vnútorné nohy ko (zodrate klzaky), ale v princípe funkčná, a možnosť kúpiť 831 s ko (prasknuty mostík) vonkajisimi nohami za dobrú cenu. patrony su mi jedno ktoré zostanú na vyslednej vidlici.

chcem sa spýtať, či by sa z toho dala vyskladat bez nejakých úprav jedna funkčná vidlica.

vopred ďakujem za každé info. edo

0 0
    • tonik666  

Na stránkách foxe mají čísla dílů – zkus se podívat, zda náhodou nejsou nohy stejné.

0 0
    • Winard88  

Se 100% jistotou tě můžu ujistit že to fungovat nebude, každá z těch vidlic je jiná.

0 0
      • ezik  

vďaka za info. mas s tým skusenost? je iný a rozostup noh? myslel som ze 32 mm vidlice by mohli fungovať dokopy.

0 0
        • Winard88  

Nejde to už kvůli vnitřku obou obou vidlic…zkušenost s tim mám…živím se servisem Foxu

0 0
          • scret  

mozna hloupa otazka, to se neda vnitrek prehodit?

0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
          • ezik  

ok, diky moc za cenne rady. Nebudem špekulovať. Mať doma 2 nefunkčne vidlice by tiež nebola veľká výhra.

nevieš za koľko by sa dali zohnať vnútorné nohy na talasa?

0 0
          • tonik666  

Jen jedna praktická zkušenost – Váš kolega Marek mi jednou do telefonu vehementně tvrdil, že něco není možné, přestože to lze (jak jsem zjistil jinde), přestože se také servisem Foxe živí (a tvrdil to možná právě proto, že se servisem foxe živí, i když to je jen domněnka).

Takže jsem k Vašemu názoru rezervovaný.

0 0
            • Winard88  

Myslím že i bez těchto pokusů a klonování vidlic máme práce až nad hlavu takže to neříkám proto, abych si práci přidělal. Nevím co vám Marek řekl nebo neřekl i mistr tesař se někdy může utnout…i přes to že je to podle mě nejpovolanější člověk přes foxe v ČR…10 let praxe mluví za vše.

Každopádně tato kombinace možná nebude…rozdílná korunka, rozdílný vnitřek nohou atd…

Cena nohou pro talas je astronomická…zrovna dnes jsem jí měl na očích… 9500,– za nohy + repas což je 1500–2000,–

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.