Zdravim,nevie niekto co je za vidlu tato Fox FRL O/B 100, co dava Merida na svoje biky. Je to nieco ako toto
alebo…?
Dik
to bude open bath…
děla se verze s fit patronou jeste
Jinak to cos poslal ma lock z riditek, u foxu to ale znamena jiny vnitrek te vidle, coz se moc nevyplaci :)
jak funguji systemy najdes tady
http://www.foxracingshox.com/…/32_F-SERIES
tech centre nebo u tech specifikaci…
Dik za odpoved, zaujimalo ma to hlavne koli tomu, ze som uvazoval o tej meride z odkazu zkombinovat ju s inym bikom s rebou SL ci je mezi tymi vidlami nejaky podstatnejsi rozdiel vo funkci, co by stal za to
„ma lock z riditek, u foxu to ale znamena jiny vnitrek te vidle, coz se moc nevyplaci :)“ – este by si mohol pre nas neznalych toto trochu konkretizovat?
no, aby sis nemyslel, ze koupis jen tu kabelaz. Je potreba koupit cely ten vnitrek, a to vyjde dost draho, takze je lepsi se kouknou po vidli hned s ovladanim z riditek.
FIT pouziva mene oleje, je to uzavrena tlumici patrona (mensi hmotnost)
Asi budou mit i odlisne chovani, jak, to by ti musel rict nekdo, kdo to jezdi. Ja mam open bath…
Aha uz to chapem (asi), ty si myslel ten druhy odkaz a ze ta vidla na meride ten lock nema-co som si nevsimol :-)
jinak mezi tim foxem a rebou budou urcite rozdily, ale co clovek to nazor… kazdemu vyhovuje neco jineho, a tech, co muzou skutecne porovnavat a jezdili srovnatelne oboje taky neni mnoho…
Tak som to pustil z hlavy vymenim iba ram a necham si rebu- je krajsia, vaha rovnaka a uzitkova hodnota bude u mna vyssia:-) -nebudem mat take zabrany s tym niekde prasknut o kamene, takze si lepsie zajazdim :-)
Este raz diky za objasnenie.
no ja nevim, jsem ti zas tak moc neporadil… vlastne ani moc nechapu, co jsi chtel delat:)
Využiji tohle vlákno,měnil jsem olej ve Foxu F100 RL 2010,použil jsem do tlumení olej od rock shoxu 10wt,do levé nohy taky a na pístek red rum,při zapružení začla vidle trošku cvakat,při zamknutí taky pokud ji cca 1cm protlačím,může to dělat tím že to je jiný olej? před výměnou bylo vše ok.