• kucka7

Dotaz k problému s FR 945. Při jedné aktivitě se mi nepřipojila gps, ostatní fungovalo. Při další se mi podařilo restartama rozchodit gps ale nefunguje záznam výškových metrů a teplota. A teď se rychle vybíjí baterka. Zkusil jsem tovární nastavení.Při pokusu o zapnutí se sekly. Po tvrdém restartu se nějak dlouho startují . Je nějaká rada? Nebo mám koukat po nových. V záruce nejsou. Někde jsem četl, že garmin je ochoten udělat dobrou cenu při koupi nových, ale nevím jestli jen pri reklamací. A kam se případně ozvat. Diky

0 0
    • J1RKA  

napis na < servis@garmin.cz > reklamoval jsem pritelky VENU2 dostal jsem poukaz na VENU3 za prijatelnou cenu, akorat, ze jeste bezela zaruka, neni to slozita operace, za 45 dni jsem mel poreseno

0 0
    • makike  

Garmin nabízí program výměny, kdy můžete za zvýhodněnou cenu získat nový model při odevzdání starého zařízení, i když není v záruce. Tato možnost je dostupná i v případě, že zařízení není opravitelné. Pro více informací a konkrétní nabídky doporučuji kontaktovat autorizovaný servis Garmin nebo prodejce.

0 1
      • kucka7  

Diky, zkusím

0 0
      • Kubiczech  

To skoro zní, jako by nějaké zařízení Garmin oficiálně opravitelné bylo, teda krom přehrání firmware. :-)

Můžete někdo potvrdit, že tyhle zvýhodněné výměny už zase tak výhodné nejsou? Sám mám zkušenost se 30 procenty slevy na nový Edge, ale poslední dobou slýchám spíš o jednotkách procent…

A mimochodem určitě bych se obrátil přímo na Garmin, autorizovaný prodejce nic takového dělat určitě nebude.

0 1
        • J1RKA  

venu 3S v ramci vymeny za venu 2S v zaruce, 6000kc < loni brezen > to je dnes 50%

0 0
    • kucka7  

Přišla mi nabídka z garminu a ceny mi přijdou výhodné, takže využijíu.

0 0
    • kucka7  

:) 955–5700,– ; 955 solar 6900,– ; 965– 10500,–

0 0
    • kucka7  

955

0 0
      • J1RKA  

Jo, vzal bych je taky.

1 0
        • kucka7  

Beru to tak, že za tyhle peníze se o ně nebudu tak bát

0 1
          • J1RKA  

Proc byses mel bat? Jeto vec

0 0
            • kucka7  

To je , ale pořád je to investice a případné poškození bude míň mrzet.:)

0 1
              • Esi  

Ne to neni investice to je spotřební věc, přece jen u investice je nějaká pravděpodobnost že se cena bude zvyšovat to se u tech 955 určitě nestane :-)

0 0
                • kucka7  

Dobře , špatně zvolená slova:). Spíš mě trápí , že jim dáš staré a pak čekáš 2 –3 týdny na nové. Což mi dělá velký problém s tréninky. Nemám jiné zařízení , do kterého bych ho nahrál.

0 0
                  • J1RKA  

Vsak jsem to psal :D urcite te informovali o dostupnosti nabizenych hodinek, pritelka mohla mit venu 3 v cerny do tydne, ale vybrala si jinou barvu, tak cekala

0 0
                    • kucka7  

To mi nenapsali.

0 0
                      • J1RKA  

ja zapomnel, byl jsem v Prahe osobne a resil jsem to primo na servisu s technikem, asi byly skladem hnedle vedle je prodejna

0 0
                  • Esi  

To mas jen 2 možnosti koupit si hodinky za plnou cenu a nebo akceptovat to ze čekáš. Jinak stejnou službu má i Apple, manželce zdechli Watch 9, odešel display 2 měsíce po záruce, vlastně neopravitelná věc. Čekal jsem 3 týdny ma nové dodané servisem jako náhradní díl za cenu 4500kč bez DPH. Tak ze tam byla sleva tak 30%

0 0
        • jmaselnik  

já bych určo připlatil za solary, ale už je to asi hotovo

0 0
          • kejda  

Měl jsem je, přínos minimální. Solar přidal tak 3–5% navíc a to jsem velký optimista…965 mají 2× takovou výdrž a to mají amoletu :)

2 0
            • keymaker  

Mam Fenix se solarem a taky ni to neprijde zadne terno :-)

0 0
              • Markony  

Taky jsem měl Fenix solar a za mne zbytečné jo jediné kde jsem to pozoroval rapidní prodloužení výdrže bylo v Itáliji.

0 0
            • jmaselnik  

no 965 má větší baterku ;-). Solar přidává jak kdy. Měl jsem 6× a 7× bez solaru a následně Endura 2 se solarem a rozdíl ve výdrží byl v létě fakt značnej. Celodenní túra s aktivní navigací a pryč klidně jenom 7% za celej den venku.

Teď F8 51mm amoled a jsem sotva na půlce toho, co zvládla Endura. Ale pořád je to dobrý, byť už ne tak skvělý.

0 0
              • Esi  

A opravdu potřebuješ byt týden v kuse mimo elektrinu s připojeným GPS, dobít hodinky trvá asi tak hodinu. Za mě ten solar nedává smysl

0 0
                • kejda  

No hlavně až u 965 je jakžtakž velký displej. U těch 955 ten solární kroužek plochu displeje ještě ořezal…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.