• MirosPikos

Tak co na to říkáte?

Reign 0 (2013)

http://www.giant-bicycles.com/…11517/55877/

Reign 1 (2013)

http://www.giant-bicycles.com/…11517/55878/

Reign 2 (2013)

http://www.giant-bicycles.com/…11517/55879/

Reign X0 (2013)

http://www.giant-bicycles.com/…11516/55880/

Reign X1 (2013)

http://www.giant-bicycles.com/…11516/55881/

a jeden trail-bike :)

Trance X1 (2013)

http://www.giant-bicycles.com/…11515/55875/

Anketa: Co byste na příští sezonu pořídili?

3x
    27%
    8x
    73%
    0 0
    • MirosPikos  

Škoda, že nejde editovat… umáčknul jsem se a nedokončil anketu :(

0 0
    • Výběr z produktů
      Mondraker Superfoxy Carbon R 29 kolo, carbon/desert grey/orange Skladem 2 ks

Black Friday -42% Mondraker Superfoxy Carbon R 29 kolo, carbon/desert grey/orange

od 95 599 Kč -42% MOC 190 999 Kč

Marin Palisades Trail 26 kolo, černé Skladem 2 ks

savings Marin Palisades Trail 26 kolo, černé

15 299 Kč savings MOC 22 899 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
    • zbyshek  

Ja bych sel teda do toho Trance. Akorat koukam, ze kazdej rok „ubiraj“… tentokrat uz maji Trance X1 i s teleskopikou :)

0 0
    • pendergast  

Dyť jsou hnusný!

Schválne som sa bol cez víkend pozrieť na jeden MTB maratón, či sú tie Gianty aj v skutočnosti také šeredné. Reigna som tam síce nevidel, a Trance nevyzeralo tak príšerne ako na obrázku, ale kupovať bike, ktorý vyzerá, že má za sebou čelný náraz do pevnej prekážky vo vysokej rýchlosti?

0 0
      • K2  

Mám na to stejný názor – nemám rád pokřivené rámy (nejhorší to má Giant a Norco)

Proč sakra musí dát pokřivenou trubku do místa, kde mohla vést rovná o 10 cm kratší?

Naštěstí jsou značky, které tomuto designu nepropadly…

0 0
        • bleach  

liberta

0 0
        • logoman  

ale to je prave funkcni vec, ram ma diky tomu nizsi standover a lidi co to umi si s nim lip pohraji

0 0
          • MirosPikos  

No jo, ale není to hezký přece. Nedá se tím machrovat na stezce před kočičkama s iphonem za pasem :)

Taky si myslím, že spodní rámovku někdo cíleně navrhl takovou jaká je. Musí to mít nějaký význam kromě estetického.

0 0
            • K2  

Jo , byli to borci z MKT oddělení a zadání bylo jasné:

Odlišit se na první pohled. Kola Giant nesmí splývat s davem…

0 0
        • goofy  

Vetsi pevnost u stredu, nizsi standover, moznost dat trubky nizsich tloustek sten, kdyz se dobre naprofiluji… No proste se honi gramy. taky mam pokriveny ram, a libi se mi moc, ikdyz u mne matrosem moc nesetrili :o)

0 0
          • K2  

Ten tvůj je z dnešního pohledu Oldschool skoro s rovnáými trubkami…

0 0
        • mr.antik  

nevim, kterou trubku zrovna myslíš, ale žádná z nich u toho systému rovně jít nemůže :-)

0 0
      • pepino  

No a mně se nelíbí rovný lešenářský trubky a co..

0 0
        • pendergast  

A nič ;)

Otázka znela, čo na to vravíme, tak som vyjadril svoj názor.

Pri výbere bajku pre mňa tvar rámu nie je priorita, ja sa rozhodujem podľa farby :D

0 0
    • krokus  

Vidím dobře, že Anthem se budě dělat jen pro 29´?

0 0
    • Aspean  

Reign X0 je paradni. Myslite ze nekdy Giant udela Reigna v karbonu?

0 0
    • Frostty  

Reign 2 se mi líbí.

0 0
    • bleach  

to jsou teda ceny, na to ze je to prenalepkovanej polygon :P

0 0
    • Elwing  

Brala bych reign 1

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • ZuzicK  

Jsem ráda, že jsem zas vychytala poslední rok, kdy ještě měli pěkný design, uff :-) Stejně jako u Prophetka předtím.

0 0
    • Kubiczech  

Nelíbily se mi nikdy a nelíbí se mi ani teď. Reign 1 designoval tvůrce webu mtbs.cz? (:

0 0
    • logoman  

barvy nic moc, mne se libila tahle

0 0
    • Draw in soul  

Co je u Reignu 2013 novýho krom osazení a větší ceny právě kvůli komponentům?Ge­ometrie je stejná a přidali jen kurvítko ala Overdrive 2 nebo se hecli a vzadu to předělali na pevnou osu? :)

0 0
      • scret  

mela by byt vzadu pevna… konecne…

0 0
      • joska  

pevnou osu na Reign 2013 nejak nevidim a o overdrive2 pisou ze to bude jen an vybranych modelech. treba Reign 2 nema overdrive2 ale 1 a 0 ji maji. ReignX maj oba Overdrive2

0 0
        • MirosPikos  

Docela divná strategie, protože já bych jinak volil třeba Reign 1 a takhle se na to nakonec vykašlu a vezmu nejspíš IQ6, podle toho jak mi sedne :-D Divný rozhodování…já vím…

0 0
          • scret  

anebo vzit R2 a doladit k obrazu svemu, jako jsem to kdysi udelal ja:)

0 0
            • MirosPikos  

Taky možnost, jen jestli se to zbytečně neprodraží…a ty starosti se zabavováním se OEM dílů.

0 0
    • MirosPikos  

Tak příští rok, by podle všeho naznačovaného měla být pevná osa na Reignovi. Logicky mi to vychází z tohoto článku

To znamená jedno jediné, počkám si :)

0 0
      • Draw in soul  

Čekání je na hovno :) Pak bude zas něco novýho,pak zas…Ale když ti vyprodali Radona a dýzajny reignů 2013 sou hnusný..Asi bych taky čekal :D

0 0
        • MirosPikos  

Je to tak jak říkáš, čekání je na hovno… ale mě to zas tak netlačí, tak si klidně počkám. Reign 2 2013 by se mi celkem líbil, ale tu chybějící pevnou prostě nekousnu. Nepřistoupím na jejich salámovou metodu, ta osa už tam měla dávno být. Psychologicky by mě to ničilo :) Tak jsem si alespoň zvýšil zdvih na pevným, abych to čekání měl zábavnější.

Svezu se jen na testovacím abych věděl, jestli má vůbec smysl čekat. Otestuju i RB IQ5 abych si potvrdil nebo vyvrátil pár místních povídek a báchorek.

0 0
          • Draw in soul  

Ale těšení se na něco je nakonec to nejlepší,i když to člověka sere :) S absencí pevné osy to je škoda,ale aspoň 10mm RWS pomůže,když už nic :) Ale pak se zase řeší novej náboj apod.,takže zbytečny problémy a další investice.Ale je radost si to přesně postavit podle svýho.

IQ5 může být zajímavá..

0 0
    • MirosPikos  

Pánové, co na to říkáte?

http://www.frbikes.cz/…estbike.html

0 0
      • Aspean  

Jo tak tohle bych bral. Za 35 velice funkcni stroj a pokud dostanes porad klascikou dvouletou zaruku, pripadne 3 letou prodlouzeno na ram, tak bych moc nemel obavy

0 0
      • Azmir  

Je tam psáno prodáno, ale za ty prachy hezký a dobře vybavený full, otázka v jakém je skutečném stavu.

0 0
      • MirosPikos  

Hehe, no už to tam viselo celkem dlouho. Když jsem to sem dával, tak to ještě prodáno nebylo :)

0 0
        • frbiker  

Včera odpoledne mi ho Schwara ukazoval ale říkal, že má už dva zájemce a jeden chlapík by si pro něj dneska měl přijet. Bajk byl opravdu v TOP stavu, za to cenu libovka!

0 0
          • MirosPikos  

To kolo měl stejně zajímavou historii, když jsem ho chtěl na podzim vyzkoušet, tak my chlapi psali, že už je prodané. Za pár dní mi psali, že ho zájemce vrátil ale už mi ho nenabídli k vyzkoušení, ale k prodeji :) Kéž by takhle příští rok nabízeli třeba Trance 27,5 LTD 2 :)

0 0
            • frbiker  

Tak pozor – to už mají oba páni majitelé objednaný a protože to celkem mění ( a to chápu) tak si myslím, že minimálně jeden kousek(ale možná i oba) budou na podzim/zimu ke koupi…

0 0
              • MirosPikos  

Však já vím, proto to říkám :) To bych už neváhal, protože ty kola budou mít všechno důležitý co bych na novým kole chtěl. Ale kdoví, jestli už po 3 letech vybírání fulla nebudu od jara sedlat nějakýho Spectrala nebo Patriota :-D

0 0
                • scret  

uz to bude mit konecne osu vzadu?:)

0 0
                  • MirosPikos  

Samozřejmě :-D Snad zase někdo nevymyslí něco „revolučního“ abych to neodložil od dalších pár let a jedno dítě dál :)

0 0
                    • Draw in soul  

Zbytečně čekáš…novinky a vylepšení budou pořád.Za dva roky z toho budeš mít starou mrdku s poloviční hodnotou :)) Žiješ jenom jednou a nikdy nevíš jak dlouho…tak proč na něco pořád čekat :)

0 0
                      • Aspean  

jo a co ty mas v planu za jinej bike? Koukam ze ten tvuj peknej reign je na bazaru…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.