CHtěl bych se zeptat majitelů, tohoto kola jaký foukáte tlak do tlumiče a při jaké váze a taky jestli má tento rám nějaká slabá místa, co ložiska atd?
CHtěl bych se zeptat majitelů, tohoto kola jaký foukáte tlak do tlumiče a při jaké váze a taky jestli má tento rám nějaká slabá místa, co ložiska atd?
Foukal bych osobne podle sebe nez podle nekoho.
O tomto rámu teprv uvažuju, mám 95kg a tlak kolem maxima by byl mínus
Ahoj,já mám Anthema X2 2009 a foukám vidlici na 110 psi a tlumič na 220 psi a super.Mám 181 cm a 100–103 kg.Nemám nejmenší problém ,ani s rámem ani s číkoli jiným.Snad jen brzdy by chtěly lepší,nebo větší kotouče.nebál bych se toho.
jakou máš prosím tě velikost?
Mám velikost L 20"
Může mi někdo z majitelů říct, jestli ten rám má nějaké slabé stránky, nebo je o.k.?
pánové poraďte, jaká ložiska na tento rám koupit? U rámu píšou pressfit 86, kliky mám Styla. Dík
treba tuhle: http://www.kupkolo.cz/…-020_z90313/
nebo http://superstar.tibolts.co.uk/…uct_info.php?… (proste pressfit GPX)
toho se ale dělá víc rozměrú, ne? Co znamená to BB92?
BB= Bottom Bracket, 92 – sirka „mufny“ od kraje ke kraji.
Tobe staci vedet ze potrebujes GPX (t.j. na kliky sram), pressfit, MTB (silnicni maj asi jinou sirku?).
Hlavne nepomichat s BB30, tam pasujou jenom BB30 kliky (maj osu 30 mm, coz je sirsi nez HTII…
Ja mám 2011 a musím bohužel říct, že momentálně řěším vytržený čep z přepákování – materiál carbon. Nemyslím si, že bych kolu nějak zvláště nakládal nebo nadměrně zatěžoval…
ty jsi asi kupoval celé kolo, že? Kolik měříš, kolik vážíš a na kolik foukáš tlumič? Dík
tlumic mam fouknutej kolem 2/3. Tuším že max je 275 a ja tam mam kolem 220 psiku. Vaha 81 kg
hm, tak já mám 90kg a foukám 190psi a nepřijde mi že by se to houpalo. To z toho máš kameňák, ne? :-)
Mám anthen x1 2011 měl jsem 2009 praskla horní rámová sedlovka v napojení na sedlovou (je to tam dost zeslabené a prý to není až taková vyjímka), reklamace v pohodě vyřešena
Mne to takhle prijde akorat :) tak ono jde take o to, ze ty mas tlumic Fox RP23 a ja RS Monarch RT3. Takze je dost mozne, ze Fox se chova jinak…
To bude asi spíš tím..
kolik měříš?
187cm
Jakou máš velikost?
L