Blíží se (u někoho už možná začala) grilovací sezona a tak jsem se rozhodl, že si letos udělám gril na kýtu a případně nějaké menší selátko. A proto bych se vás chtěl zeptat na několik rad.
- víte někdo, jak velké je sele o váze 40kg a 30kg? Myslím rozměrověna délku a šířku, když se napíchne na rožeň.
- Máte někdo vlastní podomácku dělaný gril? Mám nějakou představu,ale rád bych se inspiroval u zkušenějších s již vychytanými dětskýminemocemi. Např. zvažuji topeniště udělat předsazené, aby se netopilopřímo pod masem.
- grilovací jehla a motorek se dá sehnat na netu (máte někdo motoreknapř. ze stěračů? nejsem elektrikář, takže nějaká rada by se takyhodila).
- Někde jsem četl o tom, že se gril musí vyvažovat (pro rovnoměrnézatížení motorku), ale nikde jsem nevyčetl jak na to.
Doufám, že se mezi námi najde někdo, kdo by mohl na tyto a určitě i mnoho dalších otázek zodpovědět.
Díky za jakoukoliv radu, postřeh, nápad, zkušenost