Ahoj,uvažuji o nákupu gps navigace Holux funtrek 130pro, máte s ním někdo zkušenost, myslíte že je to vhodná volba? Jde mi především o využití map v terénu.Díky za radu.
Ahoj,uvažuji o nákupu gps navigace Holux funtrek 130pro, máte s ním někdo zkušenost, myslíte že je to vhodná volba? Jde mi především o využití map v terénu.Díky za radu.
Ahoj, mam ji vice jak rok a naprosta spokojenost. Moznosti planovani trasy jsou v porovnani s jinymi ( garmin) vyrazne lepsi. Pri planovani routuje cyklostezky, turisticky znacky a mistni komunikace. Tam kde to nejde se vypne predvolba planovace a planuji se jen body ( mysi v pc klikam body v mistech lesnich ci polnich cest -konkretne tam kde meni smer), pak naskoci na turistickou nebo cyklo a planuje se dal … Mapy jsou krasne prehledne a orientace snadna. Samotny pristroj je ok jen displej je malicko vybledly a reakce na dotyk nejista v porovnanim s Iphonem. Jizda podle naplanovane trasy je pohoda, vidis kam jedes, pred odbockou te to upozornuje a s dostatecnym predstihem navesti dalsi zmeny. Doporucuji zakoupit i druby otocny drzak jde dat na predstavec nebo na hodni ramovou trubku.
Pokud bys měl zájem, mám Holux Funtrek 130 Pro na prodej. Použitý asi tříkrát, komplet balení včetně držáku na kolo.
Omlouvámse, vím že to sem nepatří, ale nevím jak jinak kontaktovat. Pokud je nabídka aktuální tak mi prosím napiš na lorenz zavináč email.cz. Díky