• pavlos12

Potřeboval bych poradit,chtěl jsem si naplánovat trasu v mapách jižní moravy,jenže po naplánovaní se ta mapa vypla,a naskočila tam automapa,to dělalo furt,tak sem vyzkoušel i přeinstalaci,furt ten problém,tak jsem se díval po mapě,a vté mapě je mapa slovenska,takhle to je u více map.

Nesetkal se stím někdo taky?

Díky za rady :)

0 0
    • madcat  

Píšeš docela chaoticky, takže vlastně ani nevím co se ti stalo :) To jsi plánoval v PC manageru, nebo přímo v Holuxu? A nestalo se ti náhodou to, že naplánovaná trasa byla plošně větší, než aby se ti vešla na jednu obrazovku v původní mapové vrstvě, takže ti to odzoomovalo do autoatlasu třeba 1:100000, aby se ti ta naplánované trasa vešla na obrazovku? V tom případě není nic jednoduššího než přizoomovat zase zpátky, ne?

Anebo to popiš líp, pokud to není tento problém…

0 0
      • pavlos12  

Ne to neni ten problém,plánovaní tras je v pohodě,problém je ten,,že třeba v mapě jižní moravy,se zobrazuje jiná mapa(slovesnko)tak­že jsou tam města slovenska,a ne JM :)

0 0
        • madcat  

No to už tady myslím v jiným vlákně někdo psal, ne, že mapa je nějaký čtverec, kterej má jméno, ale z pochopitelných důvodů (územní celky nejsou přesný čtverce jak Wyoming) se do mapy prostě připletou i okolní kraje nebo státy, který by tam podle názvu mapy asi neměly co dělat, ale jsou tam.

Anebo to máš tak, že mapa s názvem „jižní morava“ obsahuje JENOM Slovensko?

0 0
          • pavlos12  

Přesně jak píšeš v mapě s názvem jižní morava,obsahuje jenom slovensko

0 0
            • madcat  

Jo už se dívám, že to řešíš i ve vedlejším vlákně.. tak to bude potom jinej problém a možná bych to vrátil v zákonné lhůtě, protože to vypadá, že to předchozí majitel nějak rozdrbal… Teda jestli mě paměť neklame – tys toho Holuxe koupil za levnějš jakožto vrácený zboží, že?

0 0
              • pavlos12  

Přesně,tak koupil jsem to jako vrácený zboží,ješte to řeším s podporou smartmap,ale taky sme se k něčemu nedostaly.Ješte tomu dám do večera,a pokud na nic nikdo nepříjde,jdu to tam vrátit

0 0
                • pavlos12  

Potřeboval bych od vás radu,už mám té navigace plný zuby,stáhl jsem aktualizaci,a že ji nainstaluju,ale v navigaci se mě už neukázala záložka smartmaps,nemůžu na to přijit proč se tam neobjevuje,ví něk­do?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.