Dobrý den vím že toto téma už tu několikrát bylo ale většinou jsou ty témata stará, nebo jsem v nich nenašel to co jsem hledal.
Jsem z Ostravy, muž přes 180 cm. Hledám horské kolo okolo 15 000 Kč ale rozhodně nechcu přesáhnout hodnotu 16 000 Kč.
Hledal jsem nějaká kola na internetu, ale mám strach jak je to s případným servisem jestli by mi to někdo mohl osvětlit a s reklamací jestli v případu třeba vypovězení nějakého komponentu jestli se posílá celé kolo nebo se to dá udělat v nějakém servise a jim jenom poslat účet. Proto jestli někdo neví o nějkém obchodě v Ostravě nebo poblíž.
Teďka už k samotnému kolu. Co jsem zjistil tak rám bych měl mit asi 20". Chtěl bych lepší kotoučové brzdy( Avid Juicy nebo Deore M595? Nnevím jestli je to o dost lepší než Alivio M486 ), kalitnější vidlice, co jsem si tady pročet tak většina doporuřuje epicon, sestava alivio možná deore i výš. ale jelikož jsem se byl ptát kolik by takové kolo stálo složené tak jsem se dostal na 20 000 Kč a loňské modely takových kol na internetu stojí kolem 15 000 Kč tak jestli byste byli tak hodní a poslali mi tady nějaké varianty, které by mi mohly vyhovovat Předem děkuji.