Dobrý den,
chci si koupit nové horské kolo. Cena kola by měla být okolo 25 000,– . Ale nevím jaké vybrat. Úplně tomu nerozumím tak Vás prosím o radu jaký model si pořídit. Mé parametry : 177cm a 85kg. Předem děkuji za Vaši pomoc
Dobrý den,
chci si koupit nové horské kolo. Cena kola by měla být okolo 25 000,– . Ale nevím jaké vybrat. Úplně tomu nerozumím tak Vás prosím o radu jaký model si pořídit. Mé parametry : 177cm a 85kg. Předem děkuji za Vaši pomoc
A pročítal jsi existující vlákna? Asi sotva.
Pořád je to to samé a letos se tu mtb okolo 25k řešilo minimálně 30×, buď stavba na zakázku nebo něco od Kellys, Canyon, Radon, Cube, Merida… Důležitý aby to mělo vzduchovou vidlici, ideálně RockShox, brzdy Shimano, ideálně řady 500, 506, 615 nebo 6000, řazení 2×11 taky radši než 2×10 a když už 2×10, tak s kazetou 11–42 zubů, výhodou jsou i pevný osy v nábojích. 177cm je na pomezí M a L, záleží na konkrétnim rámu.
co si myslíte o tomto kole? https://www.koloshop.cz/…ke-kolo.html?…
děkuji za reakci
Bída. Vidlice tak na kolo za 21–23, brzdy mizerný a 1×11 je potřeba vyzkoušet a zjistit zdali stačí rozsah, mě by nestačil ani náhodou.
Hlavně aby to byly bezduše, bez toho se prý nedá jezdit čili po skoro prázdných s minimálním valivým odporem
Bezduše bych na kole za 25 moc neočekával. ;)
A když ti nevyhovujou tak si voz duše narvaný na beton a nerejpej.
Asi chtěl trollit a poradit ohledně předního a zadního kola.
čekal jsem kdo se chytne :-))), vždycky se někdo chytne -)
Achjo, my jsme tak hloupí, že ti vždycky naletíme.. prosím, příště nás ušetři od svého alfasamčího intelektuálu.
https://www.bike-forum.cz/…vaha-11-8-kg
já mám 177cm, jak ty a 19" mi je skoro malých :) přiřízneš si krk níž, dáš kratší představec, pokud to nebude vyhovovat, tak jak to koupíš a je to :) je to stejně o zvyku…
máš to lehký, jezdivý.. a za tu cenu by se mi to i doma líbilo :D
Cena trošku vyšší , ale určitě bych si připlatil
Jak vychází srovnání Suntour axon vs RS Recon ? (v těchto kolech RB x Gate)
Šel bych určitě do axona… :)
Bych si odvážil tvrdit, že Axon bude spíš blíž k Rebě než k Reconu.