Ahoj vsichni, potreboval bych poradit s vyberem kola. Nejezdim vubec 0km za poslednich 5 let. Pred tim jsem mel skladanyho dirt/street mutanta na 26“ HT ramu leader fox, najezd nic moc spis jen nejaky mensi skoky a triky s bandou bikeru, obcas nejaky trail. Chtel bych se k bikovani vratit, ale v krapet jiné forme. Premyslim o nejakym 29eru xc/trail. Prestehoval jsem se do Brna (sever) a nemam prehled o terenu jaky v teto oblasti je, ale kdyz chodim z práce tak vidim majoritni cast bikeru na 29“ smerujicich k lesu nad tech. parkem.
Jezdival jsem pomerne agresivne, dropy do cca 1m..... Kolu bych se chtel zacit venovat intenzivne.
Ja: 190cm, 82kg,
Budget: ±40 000,–Kc
Celej internet uz umim “zpameti”, problem je ze cim vic moznosti tim tezsi rozhodovani. Po dlouhych hodinach shromazdovani informaci a porovnavani jsem se ustalil jen na jednom kole. Pozadal bych Vas o schvaleni popr doporuceni nejake alternativy. Nebo se vic vyplati skladba ?
http://www.rb-bike.cz/…crr-290-race#…
vidlice epicon a kliky slx proti defaultu cca 39kKč
Hlavni kriteria jsou vaha pod 12kg obe osy pevne.
Dost se mi libi, pridavam foto z netu. Je to XL coz je moje velikost. Dost podobna konfiguace jako mam v planu ja.
Predem dik za info.