Dobrý den soudruzi.
Potřeboval bych poradit s výběrem biku.
Byl by to HT, 29 kola. Cena okolo 25 000.
Mám 180 cm, 75 kg.
Jízda po lesních cestách, kameny, kořeny.Ale hodně i asfaltka.
Rady vítány. Díky.
Dobrý den soudruzi.
Potřeboval bych poradit s výběrem biku.
Byl by to HT, 29 kola. Cena okolo 25 000.
Mám 180 cm, 75 kg.
Jízda po lesních cestách, kameny, kořeny.Ale hodně i asfaltka.
Rady vítány. Díky.
Rada zní, nebuď línej hledat a číst.
:/, teď si mě vystihnul
s tím oslovením soudruzi si poraď sám
bylo to myšleno jako vtip, pokud sem se tě dotkl , tak se omlouvám, co se týče mého nicku, tak Bureš bylo krycí jméno Andreje Babiše ve svazcích STB.
hezký den
Soudruhu, pro tebe nejlepe ukrajinu. :-)
viz odpověď uživateli roman ^
Uz tady byl vyber kola do 18, 20, 22, 23, 26, 28, 30 tisic, ale do 25… to jsi zajiste prvni…
Dneska
u mnoho z nich byli nefungující linky, a nabídky kol se rychle mění, ale chápu že fórum je asi těmito vlákna zahlceno
Ony ty odkazy od minulého pondělí přestaly fungovat?
Vadi ti dechatlon? Pokud ne hned ti pošlu odkaz za 25tis snad nejlepší co muzes dostat. Pokud ano je potrvá se hledat jinde ale počítat s horší výbavou. Katalogové ceny se ale většinou můžou dostat níž stačí osobně zajít do nějakýho krámu.
proč by někomu vadil Decathlon ? :D
https://www.decathlon.cz/…8405350.html
jestli myslíš tohle tak na to už jsem koukal,
akorát jsem si nebyl jistej zda je opravdu dobrou volbou
asi na něj kouknu na prodejně , dík za radu :))
Jo, to jsem měl na mysli, ještě jsem osobně omrkl Kellys gate 50 2019 taky slušný ale o krapet dražší.
Ten také vypadá zajímavě. Na velo dokonce za 24 000.
https://www.velo-team.com/…8-25086.html
a co třeba tohle kolo také by šlo ?
Tak jo, ačkoliv máš nick, který v dnešní době rozhodně vtipný není, protože tomu kokotovi bych nedoporučil ani aby se vrátil na slovensko, protože na to Slováky málo nenávidím… A politika se tu správně cenzuruje…
Napsal bych uživatelům scalar, nebo maajkee a poprosil bych je o stavbu kola, maj na ně záruku a jejich kola jsou rozumně postavený a hlavně jak debilové od spešl merida canyonu na to nejebou tx505
TX505 – třídní nepřítel:))