jak nastavit rozliseni 1680 na 1050?alias 16 ku 10..

14 nepřečtených
  • kesu

ahoj,vim ze je to uplne mimo ale uz fakt nevim co s tim.Nevite nekdo,jak nastavit rozliseni u druhyho monitoru pripojenyho na notebook maximalni rozliseni?

v buku je integrovana karta s poslednim ovladacem: Mobile Intel® 945 Express Chipset Family

Monitor je LG 22 s maximalnim rozlisenim 1680 na 1050

Jde mi o to ze mi to v nabidce neumozni nastavit pomer stran kterej by odpovidal tomu rozliseni toho monitoru.Nabidne mi to klidne milion na milion ale porad v pomeru 4:3.Jediny jiny rozliseni ktery to nabidne je 1280 na 800 a to je rozliseni buku.Ale pritom mi to pred casem slo a ted se to nekde pokazilo a uz to nejde.A je jedno jaky mam nainvestovany ovladace u monitoru jestli je to standartni ovladac od oken a nebo ovladac primo k tomu monitoru.Proste porad jen 4:3.jeste jedna vec vsecky ovladace jsou jakoby aktualne stazeny.Nevite nekdo co s tim?Diky moc a omlouvam se za offtopic

0 0
    • rb  

Nevim,jak to funguje jako druhy monitor u notase,ale ja když jsem před 3mi tydny koupil monitor,zapojil,zmač­kl na něm tlačitko auto,tak se nastavil sam…

0 0
    • mm  

ja mam pocit, ze ten NB nemusi takovy rozliseni podporovat.

0 0
      • kesu  

jenze me to asi pred mesicem jeste bez problemu fungovalo dycky po pripojeni mi to automaticky nabidlo to pozadovany rozliseni

0 0
    • lusk  

s podobnym probleme jsem kdysi zapolil taky – mam na NB chipset 945 a po nejake dobe mi externi monitor odmital bezet na rozliseni jinem nez 1024×768. Zkousel jsem novejsi ovladace od Intelu i k monitoru (taky LG), nic nefungovalo. Nakonec jsem vygooglil jakysi clanek popisujici pomerne slozity postup spocivajci v postupnem pripojovani/od­pojovani a enablovani/di­sablovani monitoru (trochu takovy voodoo ;-) a po nekolik apokusech se to chytlo ;-) Jsem ted ten clanek hledal pro tebe a nemuzui ho najit, ale nasel jsem jinej – softwarecommu­nity.intel.com/is­n/Community/en-US/forums/thre­ad/30236608.as­px

treba to pomuze.

Jinak pockat az si prestane NB stavet hlavu… .)

0 0
      • JSt  

na tom neco bude. kesu, poustis ntb, kdyz uz mas zaply externi monitor a poustis do nej hned od zacatku signal?

0 0
        • kesu  

no vlastne jo mam nejdriv zaplej externi monitor a pak zapnu buk ale kdyz sem to zkousel naopak nic se nezmenilo

0 0
      • kesu  

teda diky moc ale moc chytrej z toho nejsem:(

0 0
    • kesu  

tak uz nic,kamarad mi opravil intelacky ovladace

0 0
    • Meesha  

mam to stejne. Na velky rozliseni mi funguje, jen kdyz je notes zavrenej.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.