Zdravím,
sháním nějáká karbonová řidítka na enduro. Líbila by se mi Race Face Sixc 800mm,ale u nás jsem je nikde nesehnal. Máte někdo zkušenost s obdobnýma? Díky
Zdravím,
sháním nějáká karbonová řidítka na enduro. Líbila by se mi Race Face Sixc 800mm,ale u nás jsem je nikde nesehnal. Máte někdo zkušenost s obdobnýma? Díky
Já bych do nich šel. na chainu nebo z ciziny je seženeš. To je zrovna komponent kde asi reklamaci řešit nebudeš.
Zrovna ty prej praskaj u gripu, uz ti byla i fotka. Taky jsou oproti mym havoc carbon o poznani lehci
To podle me musis pretahnout jak dement. Videl sem taky nejaky fotky, ale takovej lom co tam byva, to si nemyslim ze bude necim jinym nez instalaci.
Nechci tim tvrdit ze budou nejbytelnejsi na svete, maj 210 gramu, ale kdyz nedotahnes vsechno na krev a nejsi uplne hovado, tak nemyslim ze se zlomi. Konec koncu to vlastni stejna firma jako Easton, nebude tam rozdil v QC a podobne.
Sam v nich mam dost hluboky vrypy z padu. O dost hlubsi nez bych rad, ale i s nima sem jim dal dost nazrat a drzi. Je to jeden kus, a ja sem lehkej pilot, ale zas myslim, ze jim obcas dam slusne za vyucenou :)
Klidně bych je koupil zvenčí. Ale třeba Krab by je měl umět objednat, řekl bych, nebo kdokoliv jinej kdo dělá race Face.
Zkus xbikes je to sice šilenec ten borec ale naposled sehnal nexty za slusnou cenu. Hen musis trvat na tom co chces a rict si v telefonu o slevu:-)
Jinak uvazuju ze je vezmu taky se muzem domluvit spolu potom:-)
kupuj dokud to jde :-)
To je karbon?
kurec sem si nešiml že vlastně chceš karbon :-) tak to nic .. ber to jen jako možnost :D
Zrovna ty atlasy mám na kole,ale chcu zkusit karbonový rodla
Safra to je moc pěkná cena. Škoda, že to je na 35 představec…
Nebo na bike-discount.de maj ted v akci CHROMAG BZA carbon 780mm za 99EUR . Sice jsou težší,ale cena dost dobrá. Ty race face sixc mě ale lákají víc. Maj je tam v červený,take by to ladilo ke kolu. Kdyby z tama někdo chtěl taky rodla,tak se můžem domluvit a pošta bude gratis do ČR. Já teda nejlehčí nejsem 92kg.,
Mám tyhle v 800 a jsou fajne. Akorát jsem měl zpočátku pocit, že mají divný tvar. Ale už jsem si zvykl a parádní.
Nakonec jsem šel do osvědčený kvality od Raceface…Mega spokojenost
Máte někdo zkušenost s Nukeproof ?
V testech je docela chválej a z karbonových řidítek patří k těm levnějším.
Nemáte někdo nějaký zajimavy cenový tip na 770–800mm karbonové klacky?
SixC 35 z UK – Libra je historicky nízko.. ;-)
Shahim rodla na AM/EN/DH, sirka 800, 31,8, rise max 20 mm, hmotnost kolem 300g, hlina, cerne.
Koukal jsem na SPANK Spike 800 Race VIBROCORE a Rentahly Fatbar v2. Ale rad vemu neco s lepsim pomerem cena vykon, co splnuje vyse uvedene.
Poradite neco spolehliveho?
EDIT: shit, ted jsem si vsiml, ze je to blbe zarazeno pod karbonova.
Diky
Mám 2× jetý vibracore SPANK ze sjezďáka – usoudil jsem, že chci širší, tak jsem je sundal. Rise mají ale 25mm.
Dik, splnujou moje pozadavky? Asi bych kous i tech 25.
EDIT, jaka verze to presne je? 25 rise nikde moc nevidim.
Jsou z kola Supreme 2019 https://www.commencal-store.co.uk/…-c2x26307487
kdyžtak do SZ ;) …
SZ.