nemáte někdo tip na karbonová řídítka 720mm + díky
nemáte někdo tip na karbonová řídítka 720mm + díky
Mám tyhle volné http://www.chainreactioncycles.com/…rp-prod91740
Měl jsem je nasazena asi dva týdny, ale vrátím se k šířce 680 a je mi je líto řezat. V případě zájmu napiš.
Cena?
ta pro tebe nebude:-D
Myslíš? Doma mám tolik komponentů od Thomsonu, žes jich tolik po kupě nikdy neviděl…;)
Jinak samozřejmě záleží, kolik si za ně řekne.
věřím ti,tak s tím osaď ty svoje plečky a nesosli to v šupleti:-D
a byl to vtip suchare;-)
Však Thomson na mých plečkách jezdí (sedlovka+forbec na Sectoru, forbec na Rocky Mountainu, sedlovka+forbec na Iron Horsu, forbec na dalším biku a jeden další komplet sedlovka+forbec čeká v šupleti už 3 roky, než mi Jahoda nastříká rám)…;)
Tyhle jsem bral posledne u kraba
Ahoj, zrovna mi přišly nové a zbyly mi karbonové Canyon H20, 720mm, 170g. V případě zájmu dej vědět.
mám 680 mm od Pellsu a důvěra/spokojenost…dlouhé schody na KPŽ Praha vzaly hrdině…
teď dělají i 720 mm…1820,–
Zdarec,
máte někdo zkušenosti s karbonovýma dílama Procraft PRC. Nedaří se mi o nich najít žádný info nebo stránky výrobce. Nerad bych si koupil dražší alternativu ulicyc atp.
no nevim ale z cinskych beru tyhle a moc pekny provedeni,super pevny,mozna az moc,netlumi vibrace jak sem si predstavoval :),hmotnost bohuzel nevim : edit : aha to je naka drahota ja si hned spojit PRC-product of china :)
Spíš People Republic of China :)
jj uz sem se poucil :)
Potvrzuju. BXT má tu kvalitu stálou a dobrou.
120 gramů naznačuje vrchol pevnosti, řekl bych jeden level nad kriptonitem. Chtěl bych s tím strašně moc letět nějaký drop xD
no podle me vazili ty nejmensi ja kupoval neco mezi ,680mm a fakt jsou tvrdy no :) ale naky vrazdy nejezdim ,na naky ultra sjezdy bych si asi vzal hlinik :)
Ahoj, mam tieto uz asi pol roka a zatial uplne bez problemov. Neviem ale ci si myslel tuto znacku, lacne rozhodne neboli.
Procraft PRC v uhlí dává třeba Merida nebo Centurion na nejvyšší modely a samostatně prodávané jsou hojně v Německu i třeba na bike-components či bike24. Z toho soudím, že bych se jich nebál.
Ono dražší alternativu echt Číny/Taiwanu si kupuješ prakticky vždy, jelikož jinde se tyhle věci vyráběj hoooodně sporadicky :)
Díky, jenže o litr výš se dá sehnat THOMSON a o 1200 výš MCFK. O těch už, co se týká kvality nepochybuju. Tak teď tak trochu nevím.
No, jde především rozpočet :)
Nicméně je vhodné volit taky dle zaměření a používání – některé ty high-end karbony za 4k+ už jsou v cca. 720mm a k tomu ±120–140g celkem gramařina, co nějaké trošku větší pohopsání taky nemusí vydržet.
U řídítek bych volil slušný kompromis cena /váha/provedení, gramy (prachy) lépe investovat třeba do kol. Tuhá, pevná, kvalitní a lehká kola poznáš vcelku hned, zatímco zda máš 120 nebo 180g řídítka už tolik ne.
A karbonových řídítek v ceně ± 2–4 k je na výběr vcelku dost – třeba těch PRC bych se vůbec nebál (rozumný kompromis cena/výkon).
Race Face Next 31,9 mm mají 720, nebo 725 mm
Jezdil jsem dlouho tyhle a super..