shimano nebo truvativ případně fsa nebo jiné?Chtěl bych si pořídit nové kliky,které budou o něco znatelněji lepší než m440 :). díky
shimano nebo truvativ případně fsa nebo jiné?Chtěl bych si pořídit nové kliky,které budou o něco znatelněji lepší než m440 :). díky
určitě LX HollowtechII na kupkolu jsou za 2200Kč
Za ty prachy asi jednoznačně nové Deore s intgrovanou osou. Cena kolem 1700 je výborná, myslím ideální poměr cena/výkon. Pokud bych chtěl trochu přitlačit přes 2, tak za cca 2350 jsou LX nebo Truvativ Firexy. Budou na tom asi dost podobně co se týče tuhosti a budou o něco lehčí než Deore.
Taky bych se přimluvil za nové Deore.
nebo Firexy, ty jsou ale o chlup dražší a prý se víc povolujou
Pokud nevadí váha a cena je definitivní tak Deore, pokud můžeš připlatit tak LX, varoval bych tě před Firexama. Sice hodně lídí s nima potíže nemá, ale já měl dvě ze dvou ******** a už bych to neriskoval – teď jezdím XT ač se mi vůbec nelíbí, ale funkce je fukce :-)
Jak říká Lister, spíš Shimano a když chceš připlatit tak LX.
bud nový LX nebo z bazaru XT
kde jsou nové LX pod 2 tis – hned bych jedny koupil ????
2200,– :O( ale ty dvě kilka navíc podle mě stojí za to si připlatit…
To je zvláštní když zvednou elektirku tak všichni řvou, ale pokud jde o kolo tak 10% sem, 10% tam…to je fuk :-D
když jde o kolo tak i větší rozptyl procent 15..20% snesu.
Jo 10% je OK, ale pak zjistíš, že pro ženu je aji rozptyl
www.bike-discount.de/…c-m_582.html Postovne max. 14EUR
Tak já když zaplatím převodem z mýho účtu v německu tak jenom 4 euro poštovný.Tak to se vyplatí.
hmmmmm.....tak, nakonec jsou pod 2 tis :-O
doporučuju si připlatit za LX
tohle ale je LX