Caute,
poradíte mi někdo jaký tlumič na tento rám(rychlebské stezky a podobně). Standartně je tam FOX Float RP23BV ale tady jsem četl že foxy s Boost valve jsou nepovedený. Nebo Boost valve je nepovedený jen High Volume komorou.
Díky za rady.
Caute,
poradíte mi někdo jaký tlumič na tento rám(rychlebské stezky a podobně). Standartně je tam FOX Float RP23BV ale tady jsem četl že foxy s Boost valve jsou nepovedený. Nebo Boost valve je nepovedený jen High Volume komorou.
Díky za rady.
Spíš by se hodilo vědět, proč ti stávající tlumič nevyhovuje a co si čekáš od nového…
protože to tady četl no :)
Normalka B-F → prevraceni reality.
Zrovna tahle generace tlumičů od Foxu je jedna z těch nejméně problémových a nejspolehlivějších. A pokud tam není úplně tvrdá platforma tak jsou i hezky citlivé. A i kdyby byla, tak vše se dá přenastavit. Takže by možná nebylo na škodu napsat, co ti na tlumiči vadí a opsat z tlumiče těch pár znamének, které na něm jsou napsané – tedy nastavení komprese, odskoku a hodnotu tlaku BV.
No koupil jsem jen čistý rám, kolo chci postavit vše mám jen ten tlumič furt rozmýšlím a nevím Jaký?