• skibob

chtěl bych se zeptat, jak to je s pevností a kroucením zadní stavby u tohoto bajku. mám s báglem 110 kg a nechtěl bych to polámat. dovozce mi přiznal nějakou tu reklamaci ve spojitosti s ložisky..... prosím uživatele o info. dosud drtím author versus 04, ale hříchy mládí a ten pán v bílém, co mi dává dokupy páteř, mi de facto zakázali MTB s HT. navíc je versus dost dlouhý (mi to nevadí, sle páteři jo). asi bych byl nucen jít do nějakého jednočepu s festovní konstrukcí. díky předem

0 0
    • skibob  

chtěl bych upřesnit svůj dotaz. kdo s tím jezdí jako prase, ať mi dá, prosím odpověď. pokud to vydrží hodně, jdu do toho a snad nanaonduluju rám. díky.

0 0
    • kesu  

co to vydrzi nevim ale pokud mas problemy se zadama tak FS ej tvoje jedina sance jak jezdit .Pravdepodobne o bolesti zad uz nebudes vedet…

0 0
    • vlk  

jj záda- já kvůli nim také pořizoval fulla a mám po problému.

0 0
      • stan.zak  

kesu, vlk: je to fakt tak poznat? Nejenom záda zrovna řeším. Děk.

0 0
        • vlk  

Opravdu je. Já skoro nemoh loni na HT dojet Šelu kvůli bolesti zad a teď na fullu-zcela v pohodě-záda již nebolí.

0 0
          • stan.zak  

vlk, zrovna na závodění se necejtím, jsem turista – podle ujetejch km možná ani to ne, jde mi hlavně o pohodlí. To bude těžký vybírání kola.(?) Tenhle Jamis to ale nebude, 17ka by mi byla nejspíš malá, mám 187cm.

0 0
            • vlk  

Tak jestli jezdíš jen tak a jde ti jen o záda, tak co zkusit odpruženou sedlovku od Suntouru. je to jen pár kaček a co ostatní píší, tak je dobrá.U fullu je to také o jízdních vlastnostech-ale na normální turistiku nevím, zda to člověk využije.

Jinak mě na záda strašně pomohly roky, kdy jsem závodně tančil-standartní a lat. americké tance-před tím mě bolely a měl jsem je křivé. Už po prvním roce tančení mě doktorka nepoznala, úplně srovnán a bolesti pryč. Bohužel jsem později s tancem přestal.Údajně dost i pomáhá plavání a nějaké to protahovací cvičení.-ale to už by poradili ostatní.A pokud máš sedavé zaměstnání, tak někteří kolegové si vychvalují takový nafukovací míč místo židle.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.