Tak už je to naplánováno, teď jen aby vyšlo počasí :-)
Tak už je to naplánováno, teď jen aby vyšlo počasí :-)
ja ja ja!
podle počasí … uvidíme :)
Mozna budu u rodicu ;-) kdyz vemu bajka, tak bych se stavila
vytahuju tento propadající se trejd, tak co kdo jede???
ja se hlasim znovu:)
jo a este dotaz,startovne se asi plati v den zavodu?a chybiju tam informace o trase(delka,popr. mapa,nebo popis strasy)
:-) jo to se platí až na místě před závodem :-)
nevím jak se pojede letos, ale minulý rok se jelo z Vápenek na Kamennou Boudu, Javořina, tam otočka pak kolem Dibrova pomníku na Kubíkáč a po asfaltu do Nové Lhoty a cíl na Vápenkách. V ceně je myslím tričko, nějaké jídlo + pití.
ja taak,jenom doufam ze se prida z fora vic lidi
Spočítejte mi někdo podle mapy jak je to dlouhý…já sem nějak po příchodu z práce línej nebo co=))))
délka tratě je do 30km
:D..tak to bude rychlovka hlavne at nejede marapara:D:D..at mozem chytit predni pozice:D
marapara sjíždí Durdu v 60km/h jak jsem včera mohl vidět, to bude adept na bednu pokud pojede :-)
Dyz budu u nasich tak pojedu.
ja taky:)…sjezdy mam rad:D..littlebiker by mohl vypravet jak sme sjizdeli po cervene:D:D..mno uvidime:)..treba bychom stihli jeste nejaky vyjezd pred tym slavnym zavodem:)..
vypadá to fajn,
podme si vsichni poplakat.....znovu si pripomenem… www.bikemaraton.wz.cz/
tak dnes sjezd po cervene..:)..65,7km/h:)..ale pozor jsou tam dve cervene..jedna j ta..kde se dupal karpatak..a druha je ta cesta lesem za vysilacem.)..tak na te druhe.)..na ty drsnejsi:)..
Jedna vede z rozcestníku u vysílače ke kamenné bůdě a druhá od rozcestníku na louce k železům na rozcestí pod javorinou, karpaťák se pokud vím nejel ani po jedné, ale vždy sjížděl po cestě
ja myslim tu od kamene budy..pres tu louka..pak vjezd do lesa..:)..tu s tym drsnejsim sjezdem:)..mno a karapatak vede kousek po te co se jede po te ceste zpevnene..ne??..aspon tedy cast..pokud se nemylim..
preklep..:D:D…myslim tu od Vysialce..pres luku
28 km
tak kdo přibyl, kdo pojede? A prosím žádný off topic!
už se nam to blizi:).tak kdo pojede??
Tak já asi nakonec taky – tu první cenu si nenechám ujít:-))
nemosite jezdit…sak co.....sance na vyhru se z mensuji
Jel bych (letos jsem už „hore“ byl – trasou Karpaťák), bohužel jsem si ale v sobotu zrušil palec pravé ruky a nemůžu řadit ani řádit:-(.
tak pomalu zpracovavam kamose co svarili toho dabla co mam v mojich bikoch,celu trasu sice nepojedu,ale na start se snad podivat dojedu,samo ze aj s dablem
s tím tandemem ať nekdo přijede! :-)
tak smula,s nejvetsi pravdepodobnostu nepojedu:(jeden z jezdcu dostal zaracha:D
akoze za toto? www.bike-forum.cz/…/povidky.htm?…
nevim proc to tak chapete,ten dabl neni muj,ale kamaradu.ja zaracha nemam,ale jeden z jezdců ma problemy s chovanim…no proste je to blbec,pohadal se s ucitelku a jeho rodice nejznaju jiny trest nez domaci vezeni…
no dobre, no len som si tipol. Misiak ma oznacil za maniaka na konspiracne teorie tak som zase jednu taku vytiahol…no ono to vzdycky celkom nevyjde. ale ked oni sa tak krasne vymyslaju… :-)
Zaplatí mi někdo start???:DD
Leda tak tata :)
Fakt nepojedeš?? Rozmysli si to!!!!
Bych jel, ale nepujde to asi. Navíc jdu v pátek na majáles, tak se budu probouzet z opojení :)
jj..bez na majales..:).....:D
vidim ze ten bajk asi fakt chces vyhrat…
neboj nehrozi:D
myslis?
vim.. na takove veci tam budouz jini:)
napriklad…
vsichni co pisou sem ze pojedou
to si nemuzes nechat ujit…majales:D.
Tak to je škoda. Já jen čekám, co se zase posere a co mi znemožní jet taky. Na podobné akce mám pech. Od zítřka už na kolo ani nesednu!!
No co, aspon budes o jedno místo k bedne blíz :-)
Jak blíž?? Chtěl jsem mít na bedně po pravici kamaráda:-)))
To jsi hodný, že aspoň to druhé místo bys mu nechal :-)
maroparo jedes??..ne??..to je skoda…xD......vidim bednu
No nevim …:-), budou tam podle mě jiní borci :-)
Ale uvidi se, vetsinou mě moje tipy nevychází :-)
to doufam..hoby zavid je hoby..zadni profici z tymu…snad..ck morava se prijima… ......takovy team:).. a at littlebiker nenadava..:D…nic..jake davate plaste??:D
budu nadavat:Dneser lucke,doufam ze zase defektnes:Dja bych se smal.no ja to vidim na preziti,pac budu po slucaku:P
Jo, hoby zavod to je, ale vzdycky to bylo tak, ze prvnich 5 jsem po 300 metrech uz nevidel, maximalne kdyz posledni z nich sjizdel z Javoriny a ja se skrabal teprve nahoru za tema zelezama na rozcesti. Jinak si to kluci pěkně užijte, budu vám závidet, protoze tento rok jsem pryc tak nejedu.
No pokud bude pekne, budu mit vidlu a odvoz, tak bych jel… vypada to jako prijemna akce :)
mas snad malo biku?:D
To zase ne, ale merida je ted jako silnicka a na supovi mi cvaka osa a navic nevim esli bude vidla… To cvakani me desne sere :)) Na Javorine se mi libi, ze je takova pratelska akce se zabavou :) Budu se snazit dojet. Kolik jelo min. rok bikeru?
me se neptej,ja jedu poprve
a to tam budete i spat?
o tom sem este nepremyslal
tak kolem 5 hodiny odpolední s tama mizím, ale jak kdo chce, spát tam je kde.
Tak sorry no :DD
;)pockej si,on se najde nekdo veci znali
kolem 40
minulý rok bylo dost hnusně a jelo 43 bajkerů
pár fotek z minulého ročníku
…další
…poslední
Takže letos asi určo nevynechám… ale ještě si to rozmyslím páč jsem nic nejel.) ale k vzhledem k tomu že na tuto pohodovou akci mám vynikající vzpomínky.) tož jdu na to.):P.. ale určo s horším umístěním:(
Mas prece pripravu z nedele ne?
to nic nebylo…
jak dela ramena:D
tak sem to nemyslel…
ááá pán je suvenýr..suterén..kuwa..:-))no já s fullem to rozhodně kašlu,skoropatnáctikilový Trance mě zakope:-)),nebo jakou si mám vymyslet výmluvu..?
vymluvy jsou trepné.)) je to taková pohoda.) není to o závodění,takže dojed!!
zavodeni?,.si pripomenem v sobotu......:D:D..
Su zvědavý, jak se mi bude jezdit na fullu, až si koupím toho i-driva 5. Váží 13,7 kg papírově. Ve skutečnosti bude mít nejspíš kolem 14ti kg.
hosi nevim na co si hrajete,ja sem jel svuj prvni zavod v 10,30km sem jel 3 a pul hodiny:Da co je hlavni,jel sem na authorovi trekovi za 5000,3×5 prevodu,ocelak,co me na to reknete?u me je kuba srab,bude tam spousta hobiku,ale aj tech co si chcu zazavodit,ja se priznam,pojedu zavod:P
No pokud nechce jet jen kvůli tomu, že má 15ti kilového -Trance, tak to je blbá výmluva. Já musím v sobotu natřít střechu garáže. Z toho už se bohužel nevykroutím :( Ale snad bych to mohl stihnout tak do jedné nebo dvou odp. a zajel si ještě do Chřibů na Buchlov. Kdybys měl Kubo zájem a nejel na tu Javorina Tour, tak bysme mohli dát zcuka třeba v Osvětimanech a dát to spolu. Je to nejkrásnější chřibský okruh, který jezdím. Ty sjezdy nejsou nijak záludné a líbily by se ti.
nekdo rika , ze se mu nechce..nekdo..ze musi natirat strechu......xD…ne sranda
no buďme rádi že Mara natíral, střechu, jinak by jsme všichni co tu debatujem přijeli o místo hůř :-)
Kuba kurwa když už to jedu aj já…tož tys mohl take přijet
Jamesi, kdy se tam musí člověk objevit, aby neměl potíže se zaplacením startovného atd.??
zdravím, tak asi 30 minut před startem.
OK Díky.
ja tam prijedu v 9
2littlebiker: VELKÁ GRATULACE! opět si nám dokázal že žádná sračka nejsi a tvůj čas 1:16:49 je prostě SUPER!!!
diky,najednu me az zarazi jak me seci rikaju jak su dobry,aby me to nevlezlo moc na palicu…:Dale s vysledkem su jaks taks spokojeny,jenom zavidim luckemu to naradi co dostal:D
jaké nářadí?
lucke dostal v tasce multiklice kellys,ja tricko,cepicu a prupisku staropramen:D
kua aj já chcu!
multiklice,nebo staropramen?:D
prupisku staropramen :-D
a ja mam super naradi saaaalalaaaalalaaa:D
Tak jak to vidíte zítra?? Já se celkem těším!!
tvůj bajk je super!
Díky. Bohužel to dnes na lepší umístnění naž na 17 pozici nebylo. Jelo se mi ale skvěle. Jen na začátku jsem měl krizi jak prase. Hold, v kole to není…
jn..ja krize na zacatku..a pak v cili..cca 4 km od cile..:D
Tak ty poslední 3 km byly hodně o psychice, ale vidina cíle mně hnala kupředu:-))
já měl krizi prvních 27 km a potom už to byla pohoda :-D
Letos vyšlo počasí víc než loni, přijelo 60 bajkerů, atmosféra byla suprovní, no prostě paráda!!!
kdo má fotky ať přihodí!
Supr akce, nakonec jsem jel palec-nepalec. Jen ten Oskar byl chvílemi dost nepříjemný (vedro vedro vedro). Těším se na příští ročník(y).
kolikátý si přijel??
super zavod:)..ale tipuju ze by ho mohli pristi rok prodluzit…dalsi rok čipove..:D:D..a za chvilu z toho bude pohar..xD..
Tywole, ty už jsi doma?? Myslel jsem, že někdy v tuto dobu budeš u Kamenné boudy:-)))
:D..ja sem byl doma cca za dvacet minut:D:D..ne tak 45 minut..fakt chvilicku..pac se chytil druhy dech..a vecer du esce na ziletku:D
Blázne:-))
mno jaksi se mne chce..ale tak toto byl aspon takovy oddechovy zavod..je mne zle..z tech pitomych jontaku atd..ale jinak..huraaa..na ziletku..:)
Zavěrečným spurtem, kde jsem supl tušímže čtyři kousky (dotáhl jsem skupinku dvou, kteří chtěli „dát“ ty další dva „před“, tak jsem s nimi chvíli jel, pak se jsem je táhl, abychom je jako dojeli, nejže ti dva odpadli; a když už jsem v tom byl, tak jsem dal i „tamty“ dva), jsem se dostal do první poloviny (což byl můj cíl). Na to, že jsem na bajkovi najel „už“ 200 km (předtím jsem na tom nikdy neseděl), jezdím na kole třetím rokem (nejprve jsem musel sundat těch skoro 25 kg nadváhy) a trvalo cca 7 km, než mne „zacvaklo“ koleno, tak jsem se sebou spokojen. Jen mne štve, že jsem se nedostal na 25. místo, abych taky „něco dostau“:-) (za 28. místo už nic krom výborného klobásku a pivka nedávali). Příští rok se třeste, pajtášové! :-D Myslím tamty kolem 20. místa…
Vůbec nevím, kdo jsi, ale tvou hozenou rukavici zdvíhám:-))
já taky nevím, ale je to asi docela jedno:-); a ty jsi dojel kolikátý? Jestli si v té ohrozené skupině anebo (neohrozený) chrtič… :-D
ha, už to vím. číslo 17…
trochu bonz :-D 28. místo by měl být Konečný Pavel, čas 1:18:39 :-)
To jsi vyčetl kde? Už jsou výsledky na webu? No, aspoň konečně vím svůj přesný čas…
stačilo počkat na tištěné výsledky, mám je tu vedle mne na stole, na webu se určitě taky objeví aj s fotkama, stačí to sledovat na www.vapenky.webz.cz
No, mezitím už mi to „taky“ cvaklo… (ty tištěné výsledky)
Tak kdyby to někoho zajímalo, tak tady je záznam trati z Polaru. Takovou křivku TF jsem ještě neměl – asi si to vytisknu a nechám zarámovat:-)))
Já nic takového raději nevozím, abych nevěděl, kolikrát jsem dostal cestou infarkt… :-) Ale je to hezký obrázek…
To je obrys kterých hor?
Ta špička by měla bát Javořina, nebo kde jsme to vlastně jeli:-))
To není tepovka? Aha, tak to jsem si nějak poplétl čáry… :-)
Topovka je ten červený cigcak na vrchu…
máš tam rezervy – ve sjezdech si spadl až na 150 tepů… :-)
To bude asi tím, že jsem při sjezdech málo šlapal. Půjdu do sebe:-))
pěkný graf, ale su z něho jelen
Červená linka (nahoře): TF Modrá: rychlost Zelená: Frekvence šlapání A ta pozvolná nahoru a dolů je nadmořská výška.
čoveče tak to je chytrý budík!
Jinak – já vím, že to je Javořina (tož přece ten kopec znám:-)). To byl jen takový pokus o vtip…
jedes drasala??..a potom si to zaramuj:D
To si budu muset ještě hoodně dobře promyslet… Zatím mi stačí tohle:-))
hecnbi se:D..drasal sice patri mezi nejtezsi zavody u nas..ale ta krtaka trat snad ne..sice to bude chrtarna..ale nepojede se tak rychle:)…jenak ta druha trasa…120km.....pro sebevrahy,,
lidi postupem casu zjistuju,ze je to akce jak blazen,opravdu nemuzu najit mouchu,jenom trat by mohla byt trosku delsi.opravdu hodnotim velmi kladne,hlavne lidi tam,sice me zarazila reakce masera michalka,ale asi ho to chudaka sebralo:Dbyl z tadyka nekdo na lestine?moravsky bikemaraton?doposut to byla podle me nej akce za rok,dnes muzu zict ze su 2 nej akce za rok:)diky moc vsem,dnesek sem si opravdu uzil dokonale
Jak píšeš. Mně to vyhovovalo na 100%. Hlavně to není masovka, kde je 500 lidí. To se mi líbilo nejvíc.
presne,vsichni sme tam byli skoro jak rodina a taky pulku lidi sem tam znal
dobrý den,můžu vám odpřísáhnout,že důvod ten,že můj Trance je těžký určitě nebyl ten,že jsem nejel,ale ten,že jsem chlastal na narozeninách do tří do rána a probudil jsem se o půl třetí..věřte mě,že je mi ještě teď poměrně blivno.Spali jsme v Ostrohu u tchánů,kteří nám hlídali malou.Vypil sem toho dost,mám dost oken.
no tim se ani nechlub:D
já jen,že nejsu srab,ale ožralý:-))-to je neco jiného.Když tady čtu vaše reakce,muselo to byt super..
Hej, nedáš se mnou zitra Lopeník na pohodu? Jedu 8.40 vlakem do Bojkovic, ve Veselí je vlak kolem deváté.
Docela závidím chlopaci. Já jsem se v době startu potil na střeše garáže a natíral :(. Ale jestli bude příště hezky, tak pojedu. Odpoledne jsem dal Buchlov, necelých 67 km, vyjížděl jsem až 13.15 a doma jsem byl kolem páté. Zitra se chystám na Velký Lopeník … se těšim na ten fičák dolů :)
*****, aj bych jel, ale aspoň jeden den v týdnu se chci prospat. Po dnešku jsem úplně vyřízený – už se mi nestalo být přes půl hodiny nad 90% TF. Ten nádherný sjezdík z Lopeníku dolů mi chybí:-)) Už se mi od té doby, co sme jej jeli naposledy, ani jednou neprotočil přední plášť:-)) To je jak kdybych vůbec nejezdíl, že Maro??:-))
No vidíš, o důvod víc :). Já jsem jej letos už na konci dubna dal. Dole v potoku jsme trefil nějaký větší šutr a prorazil zadní kolo. Pěší si tam udělali z kamenů lávku a já ze zatáčky už nestačil udělat kličku.
Kdybych tě neznal, tak bych si myslel, žes z toho kopce jel jak prase:-))
No já jsem ten brodík profrčel po zadním kole :)
Brzdíš po předním a jezdíš rychle po zadním – až se konečně naučíš jezdit po obou kolech současně, tak z tebe možná vyroste dobrý biker:-))))
a ja jsem to ze spod vychazel na lopenik pesky …esik teda myslite na rozhlednu po zelene..:D..mel jsem s bikem hoodne problemu:D
jj po zelené dolů. To je lahůdka sjedík :)
Mluvils s Petrem Hynčicou na závodech?
Jo, z Peťou jsme chvíli mluvili. Je to ďábel – jet 50km z domu na Vápenky na biku, z přehledem to vyhrát, dostat nového bika – Kellys, takže podle jeho gusta:-)) a jet domů (to už teda autem). Klobouk dolů před ním.
Těch 50 km je dobrých na rozjetí. Po rovině, jen tak točit nohama …
Jo, jenomže dnes to bylo proti větru a z Hodonína to máš přes 200 výškových. To zpět jsem se vezl, že jsem skoro nemusel šlapat. Mezi Velkou a Loukou jsem jel permanentně 5Otkou.
ja sem mel 91% za ANP O:)
Člověče, vždyť ty už musíš být oficiálně po smrti:-))
:Dno doleha to na me az ted,je u nas svagrova s brachu a uz hodinu jim vysilam tajne znaky o tom ze se me chce spat
Tak dneska to nemělo chybu :). 105 km, 1800 m převýšení. Dopoledne mi teda 15 km foukal hodně silný protivítr, jsem málem rodil ježky při tom stoupání na Mikulčák :), ale jak jsem sjel z Lopeníku, tam jsem se otočil a foukal už většinou z boku nebo do zad. To bylo super. Ještě jsem dal Javořinu a pak po hřebeni na Durdu, z Durdy 68 km/h :), přes Lučinu, kde jsem potkal Kubu na bajku ;) a jel s ním do Strážnice a domů.
a Mara závodil v obci s autama:-)),předjel myslím 3 za sebou v 70tikilometrové rychlosti..jeden spolujezdec ve Felicii se ho pak zeptal,esli si nechce s nima dát závod,to už Mara odmítl…nechtěl je ztrapnit:-).Maro,si gentleman!
Vy dva jste se hledali:-))
Woe :D
ahoj gentlemane:D
ahoj gentlemane:D
Vypadá to na pěknou vyjížďku. Já jsem dnes pauzíroval…
ja taky,jenom sem rozebral ty vrzajici kliky,a jaks vubec odjel ty?ja sem toho mel plne kecky…
Jak jsem to měl naplánované. Po trase Karpatského jsem se nějakým záhadným způsobem dostal do Velké (záhadným proto, že jsem pořát jel rovně, a kdyz mi připadalo, že ta cesta vede někam do pr.. a i vzhledem k tomu, že už jsem dlouho nepotkal žádnou značku, strhl jsem to po takové polňačce dolů a vyjel jsem přesně tam, kde jsem potřeboval). Z Velké jsem pokračoval do Louky, odbočil jsem na Lipov a přes takovou šotolinovku jsem dojel do Blatnice u nádraží. A pak už jsem pokračoval podél trati a vyjel jsem nakonec v Milokošti. Pak už to byl kousek. Včera jsem byl v pohodě a večer jsem chtěl nakonec ještě vyjet. Dnes to na mě ale dopadlo… Mimochodem jedu dnes odpoledne u nás kolem hospody a koho nevidím na zahrádce – celá bikerská elita z Veselí!!!
škoda,že veselané nedávají na bf vědět,odkud startují každou neděli..říkali přece,že jednou z Veselí a podruhé zas třeba z Velké,aby se prostřídali v dojíždění s veličanama.Mít na každou neděli program výjezdu,aniž bych musel jet sám by se mně líbilo.
No tuto neděli zrovna startovali jako obvykle z Veselí a příští týden taky.
výsledky zde: www.vapenky.webz.cz/…y_tour07.htm