Je krk over ahead na řídítka 25,5 – 26, 115 mm?
Možná by mohl být i na over řídítka a zredukovat(?).
Je krk over ahead na řídítka 25,5 – 26, 115 mm?
Možná by mohl být i na over řídítka a zredukovat(?).
Nemyslíš představec? Krk je sloupek vidlice.
kasli na nej, je to dežo…B.
Teď jsem projel pár jeho příspěvků a něco na tom bude :)
Představci se také říká krk, už věky. A přesně to myslím.
@ Beeda, PietroUL: Zato vy jste perly …géniové.....
Chlape, co si se tu objevil, valim se smichy. Jsem ten, ze kteryho si se asi pred mesicem snazil po mailu udelat vola – kvuli tomu, ze pry ani nevim, co pisu za inzeraty. Je videt, ze opravdu vis, o co jde, chtel bych byt tvym zakaznikem. Ale kdo se smeje naposled…
Co to tu je? 2 Cikáni, další neumí napsat inzerát a ještě se tím chválí ......... Hmmm…
představci nikdo na světě něříká krk. tečka
představci nikdo na světě neříká krk… tečka
A jak dlouho jezdíš?
9 let? Dělal jsem čtyři roky mechanika ve dvou bike-shopech a jedinej jinej českej výraz pro představec kterej znám je „fořťák“. a to mám od chlapů, který jezdí na kole 40let. Jedinej krk, kterej na kole je, je na vidlici. :-)
Já to dělám o chloupek déle, ale „fořťák“ jsem neslyšel, krk běžně. Jinak se říká též „forštus“.
hm… že jsi z Moravy? :) Jinak k tvým dotazu. Podložky k oversize představci na normál řidítka existujou. Dělá je třeba Profile design.
Díky, ale našel jsem jen podložky pod představec (www.triexpert.cz/index.php?…), ne mezi řídítka a představec. Pokud víš o těch správných, hoď mi link, pls. Morava jo.
Když do Triexpertu zavoláš a správně jim to popíšeš, tak ti to pošlou na dobírku. Profil design má všechny nový nástavce na časovku dělaný na oversize řidítka, ale dává ke každým i podložky na klasiku. Musíš teda hezky poprosit, aby ti jedny vyndali. Budou jich mít spoustu…
Dík, snad to nebudu potřebovat.
No a jeste je poucuj:D Predstavec je predstavec odjakziva a krk je uplne neco jinyho:)
chlape i kdybych nakrasne vzal,ze krk je u tebe predstavec,tak stejne z toho tvyho dotazu vubec nicemu nerozumim.
Přeložím.
Existuje představec oversize (1 1/8) aheadset, na řídítka o průměru (d)
25,5 – 26 mm, délky 115 mm? Možná by mohl být i na oversize (rozměr
nevím (31?), prostě ten větší) řídítka a vložit redukci(?).
No super, uz to zacinam chapat :D Jo a nevim proc chces na normalni riditka oversize predstavec, kdyz muzes pouzit normalni. Redukce se prejðelaj, ale musi to vypadat hrozne.
Ne, nechci, jen jsem připustil extrém, když by nic jiného nebylo. (Jako že nejspíš není vůbec nic. Matně si vzpomínám, že jsem před časem něco zahlíd, ale nevím kde a co, jen si pamatuji, že to stálo tisíce, což nechci dát. Max 1.)
Jestli to dobře chápu tak hledáš představec na Ahead pro průměr řidítek 25,4 a jde ti hlavně o tu délku 115mm, něco takového: www.eastonbike.com/…tem_vice_AM_
Přesně sháním, co píšeš, jen odkaz nefunguje. Not Found The requested
URL /PRODUCTS/STEMS/stem_vice_AM_ was not found on this server.
Apache/1.3.27 Server at eastonbike.com Port 80.
Nemohl bys to, pls, skopnout sem? Díky!
www.eastonbike.com/…em_vice_AM_… tak druhej pokus jinak zkopírovat a vložit…
Jj, díky (i rockovi, pomohlo až zkopnutí). Dávám hledat (Seznam), ale nic! Ani na www.rockroad.cz. Dá se to u nás sehnat?
Jo, Samba.
Ale no tááák … zkopíruj nebo opiš ten odkaz celý, včetně toho '05.html
TO chces rict, ze se unas prodava malo predstavcu? Dyt jenom na netu jich mas hafo.
Další problém: Jde o MTB a já potřebuji silniční! V nejhorším ho převrátím, ale jak to bude vypadat, nápisem obráceně! Navíc o 100 gr. těžší, než průměr!!! Není to to pravé…
tak tady je www.koloshop.cz/index.php?…
Dik, ale nesplnuje parametr ceny: 3600 je dost.
Dik, ale nesplnuje parametr ceny: 3600 je dost.
…a další podmínka…cena :(
Tak jsem to objednal a tohle: máme ho skladem poze v délkách 85 a 100mm.
S pozdravem
Radek Šilar
Samba distribution :o(