Tak co kdo se chystate letos na Surovce? Pro me je to takove prijemne zakonceni zavodni sezony tak se docela i tesim. Akorat jsem zvedavej na trat kdyz se to pojede v protismeru.
Tak co kdo se chystate letos na Surovce? Pro me je to takove prijemne zakonceni zavodni sezony tak se docela i tesim. Akorat jsem zvedavej na trat kdyz se to pojede v protismeru.
Surovec nastesti moc surovej nebude – predpoved pocasi vzhledem k tomu, ze je rijen, nemuze bejt lepsi
Těšim. Ještě jsem tam nebyl, navíc je to na delší dobu poslední závod…
Chystám se, ale moc se ani netěším, forma je dost slabá. Letos to bude asi první Surovec bez bedny…ale snad si i tak ten závěr sezony užiju:)
pro mě to bude 3. pokus si to jednou zajet :-))) tak v Jesenici !
Počasí snad vyjde,tak ahoj zítra :-)
Kedze som tam este nebol, tak mi je jedno ci sa pojde v protismeru, alebo nie, ale celkom sa tesim ;) Chystam sa ostat az do nedele a skusit aj beh s potom to prelanenie ;)
tak jak se vam to libilo? pocasi byt snad ani lepsi nemohlo, sice poranu to nekde svinsky klouzalo ale jinak jsem spokojenej – je to snad prvni muj zavod kdy jsem nemel zadnou vetsi krizi a dokonce jsem byl schopnej i trochu zavodit. Nejvetsi radost mam z predjeti 3 lidi v zaverecnym stoupani na Huberta (jeden byl nejspis Rasto?), rekl bych ze mi dost pomohla vyborna znalost temer domaci trati:-)
moc me nechval :-) nejsem na mnou provedene zmatky zrovna hrdej. dal jsi me tesne v miste, kde jsem se vracel podruhe :-/ 2× jsem kufroval. sipecky byly na me moc titerne :-(
ale jinak pohoda, skvele pocasi.
aha tak to asi ani nevim kde jsem te predjel – ja videl cca od Petrohradu pred sebou skupinku 3 lidi a myslel jsem ze jsi v ni musel byt taky protoze pred tim blativym dolikem pred jesenici byli asi 15 s predemnou a na hrazi uz jsem je videl, vsechny jsem pak dojel v tom najezdu do zaverecny smycky kdy se sjizdelo ze silnice, tam odpadl prvni a dalsi dva jsem setrasl cestou nahoru na huberta. Kde jsi teda kufroval? Tim jak tu trat znam tak mi to prislo znaceny slusne i kdyz Karf se dokazala ztratit fakt ukazkove:-)
vsak jsem nebyla sama, kdo v tom miste kufroval, Alu to ale stalo jenom 2. flek, ja uz temer dotahuju Fredrika Kess. – taky pomerne casto did not finish (DNF) :(((
me stejne neni nejak jasnej myslenkovej pochod kdy vyjedu na silnici a po levy ruce mam asi 2–3 metry mlika ktery sice potom konci ale proc bych to za nim najednou otacel doleva kdyz me to navedlo ze mam pokracovat rovne:-)
Perfektní, defekt a přetrženej řetěz (+ ztráta lepení a absence nýtovače) udělaly z ambicí na bednu předposlední místo. Díky borci s technickým zajištěním na konci jsem dojel! :D
Parádní závod, za rok se těším zase i na nový okruh směrem na Huberta!
Užil sem si ho a to je podstatný:-) Tak zase za rok..