Ahojte,
Dostal som celkom zaujímavú ponuku na Gate 70 (zľava 12%) a rozdiel medzi týmto a Gate 50 (zľava 5%) je 1775kč (69euro)…
Myslíte že oplatí sa týchto pár korún doplatiť a ísť do Gate 70, alebo neriešiť a zobrať 50ku?
Díky za odpoveď
Ahojte,
Dostal som celkom zaujímavú ponuku na Gate 70 (zľava 12%) a rozdiel medzi týmto a Gate 50 (zľava 5%) je 1775kč (69euro)…
Myslíte že oplatí sa týchto pár korún doplatiť a ísť do Gate 70, alebo neriešiť a zobrať 50ku?
Díky za odpoveď
70ka má lepší kliky a hlavně lepší vidlici. Zkoušel jsem obě, subjektivně mi víc seděla 70 ale to už sem pro ni stejně byl rozhodnutej :D. Takže za mě jednoznačně 70.
v čem je sleva dvanáct a pět procent zajímavá nabídka?-)
Chcel som len vedieť názor či sa oplatí priplatiť tých 1775kč a zobrať Gate 70…A takú zľavu cca v % som dostal na dané modely od cenníkovej ceny…
pokud bych takto vybíral pouze z těchto dvou modelů, vzal bych 70-)
Aj ine moznosti su, len v tejto vybave a cene co kupim? Fakt neviem
CTM Rascal 3.0 2017 od 27.000
Sleva 12% z ceniku mi neprijde teda vubec zajimava
Tak na kolo, který se třeba u nás už nedá moc sehnat, je to docela zajímavý, nebo mi aspoň přijde :)
Mám 70ku asi měsíc a neměnil bych. Poměr vykon/cena nepřekonatelný, jiné značky v této cenové relaci mají rozhodně horší výbavu.
Nakoniec som kúpil tu 70ku
Nevím, co jsi měl za kolo před tím nebo jaké máš ambice, ale myslím, že budeš spokojenej