Po dlouhém váhání mezi CB a KS, jdu do KS i900. Jen se nemůžu rozhodnout zda-li s páčkou pod sedlem či remote controlem. Když vlítnu nečekaně do tech.úseku, tak lovit něco pod sedlem je docela o hubu. Jaké máte zkušenosti?
Po dlouhém váhání mezi CB a KS, jdu do KS i900. Jen se nemůžu rozhodnout zda-li s páčkou pod sedlem či remote controlem. Když vlítnu nečekaně do tech.úseku, tak lovit něco pod sedlem je docela o hubu. Jaké máte zkušenosti?
Taky jsem váhal, nechtělo se mi přidávat další gramy. Pak jsem se rozhod pro remote a nelituju, možnost snížit sedlo je okamžitá, pohodlná a bezpečná.
A netočí tě kabel vedoucí od sedlovky k řidítkům? Já mám bovdeny vedený po dolní rámový trubce, takže bych ho musel přidělat asi el.svorkou…
Bowden k sedlovce vedu pod horní trubkou, volně ve třech samolepicích úchytkách. Ničemu to nevadí.
ten technický úsek sa dá prejsť aj so sedlovkou v rebrách, akurát máš možno väčšiu šancu držky :)
ja som bral s páčkou, ten ďalší bowden je škaredý a nemal by som ho ako rozumne pripnúť..
btw keď už si vletel do riadne rozbitého technického úseku tak ani s remote to nemusí byť sranda zasunúť keďže zasúvaš váhou tela..