Nějak se mi nedaří ho sehnat.Lepil se mi na něj novej řetěz a když jsem to trochu opiloval,tak při větším záběru zas střílí.Budu rád za odkaz,kde bych ho sehnal.
Nějak se mi nedaří ho sehnat.Lepil se mi na něj novej řetěz a když jsem to trochu opiloval,tak při větším záběru zas střílí.Budu rád za odkaz,kde bych ho sehnal.
www.koloshop.cz – orig Shimano www.bicy.cz – TA Specialites
Dík,myslíš že by tam pasoval ten Deore.Koukam že je ocelovej a levnější.Asi by měl víc vydržet,né?
zalezi na rozteci sroubu a ta je stejna. Ocelovej asi vic vydrzi a je o trochu tezsi. levnej hlinik bez nabehu dela treba Viavelo (viavelo.web2001.cz/). Stojí par korun a ja sem s nim byl docela spokojenej…
Dík,asi vezmu ten hliník od Viavela.
A kolik ti ten hliníkový od Viavela vydržel. Já měl od nich 5packu na shimano stx klikách a musím říci že mi vydrželi tak měsíc než se vymačkaly a pak lepily ještě více než hliníkové shimana-hlavně v bahně
rek bych, ze na nem bude neco mezi 4 – 5 tisic a tri retezy. Ted bych mel retez sice menit, tak by to mozna bordel delalo, ale uz na to kaslu a dojezdim resp. tata to dojezdi takhle :-) Rekl bych, ze za asi 240 Kč je to dobra investice.
Mrkni na to Viavelo,asi těch 32 zubů nedělaj.Mají to označený x=nevyrábí se.
Pro 4 i 5ti packu prevodnik 32z. delaji.Nedelaji ho pro roztec 110 coz jsou stary mtb kliky a novy compact silnicni a to protoze to tam proste nevejde.