Jde na dvoupřevodníkové kliky XT 785 namontit rockring ?
Co takle surfuju, tak se dává rockring místo velký placky, ale jak ho namontit když tam velká placka nikdy nebyla.
Jde na dvoupřevodníkové kliky XT 785 namontit rockring ?
Co takle surfuju, tak se dává rockring místo velký placky, ale jak ho namontit když tam velká placka nikdy nebyla.
nijak, prodat a koupit jine
Jezdi jen na malou placku ;D
neprodavat, poridit Blackspire
myslim ze levneji ho prijde ta vymena :-)
Normalni rockring stoji cca 45ecek,takze to neni tak desny. Ale je fakt ze to moc krasy nepobralo.
Na Chainu za 41 liber :(
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx…
To už raději tohle,ten Blackspire je hnusný.
todle netusim jestli jde na mojo, mam dojem ze jsem cet ze je s tim nakej problem a ceka se na reseni od MRP.
na mojo je jejich spešl http://store.ibiscycles.com/…de-p166.aspx
Aha tak uz to vyresili, ta cena taky zajimava :D
To by taky šlo dík,
ty tam máš RR Saint, kde jsi ho sehnal?
Ten by tam možná pásnul.
Nebo od Shamana nárazník z napínákem
Prodej klik a koupě jiných je až poslední varianta.
Ja mam saint na triplackovych klikach, tam jde vsecko.
A vymenil jsem ho tady s userem kali222 za rychloupinaky :D
Podle tohodle by to mělo jít, otázka kde sehnat.
Když kod toho RR dam do gůglu tak nic :(
Ja tam nikde nevidim, ze by to melo jit, ani nechapu jak dyz mas na dvouplackach jinou roztec…
Protože Saint 815 a XT 785 má stejnou rozteč 104 mm
samozřejmě nevim jestli se to vleze do mezery mezi velkou a kliku
mas recht, nevim proc sem myslel ze maji 120 a ze 104 maj 780.
Nicmene ti tam chybi plosky na treri placku tak nevim kam bys ten rockec nasrouboval.
No právě, takže bud Shaman nebo MRP jestli nechci přijít o zuby.
Uz vim co chybelo puvodnimu MRP pro montaz na mojo – ta kulata dirka nahore, kterou se to chyti primo k cepu a neotoci se to, kdyz dostane stos.
Jak hodně velká je pravděpodobnost že se to protočí,když to nebude chycený ještě k tomu čepu.
Bez nárazníku docela malá.
Takže z narazníkem velká, bez nárazníku mi to je k prdu,neochrání zoubky.
Tím pádem veškerý napínáky z narazníkem dělaný na BB jsou víceméně na okrasu protože při prdě zespodu se to pootočí. Je tak?
Pravdu diš,protočí se to a jelikož sebou běžně nevoziš klíč na misky v batohu tak s tím pak dost těžko něco uděláš,iscg držák byla jedna z věcí,která rozhodla pro nomada místo ibise.
heh, ja do dnes nevedel, kdo si pro nej prisel. :)
Co tohle a k tomu ten jejich nárazník, vydrží ten carbon něco, nebo raději hliník ?
carbon bych tam nechtel
ja tam mam trojku dural a uz sem to xkrat ohybal zpet
máš ty stříbrný, viz obr, nebo černý?
Stříbrný, proč?
že bych ti nabídl výměnu za tříplackový, že bys mohl nasadit rokáč, ale mám černý..
No modní policie BF by bylo spokojena, těžce jsem byl sjet za stříbrný kliky :-))
Jenže to kromě klik potřebuju ještě převodníky páš mám 40/28 a to na 3 placce není.
Takže nevim…:((
převodníky bysme si nechali každej svoje já mám 39–26, ale stříbrný si nech :-)
já mám na trojkovejch dvě placky + rock, ale klidně bych dal dvojplacky (z čistě designovýho důvodu:))
co máš za kliky, foto by bylo? Já je dával nový ted v lednu a najeto cca 200 km většinou ve sněhu.
email: jardasaki@seznam.cz
jelikoz moje velka placka dost rychle ztraci zoubky, … je nejaka jina moznost rockringu pro XT 2placku nez ten Blackspire? http://www.chainreactioncycles.com/…p-prod111827
jenom obnovim dotaz, vcera zase –3 zoubky, nevite o necem na 2placku co aspon trosku ochrani drahocene prevodniky a nestoji balik?
co zkusit gebhardt nebo Viavelo… zrovna Mrnustik by mel bejt schopnej utocit jakejkoli ring bez zubu a melo by to bejt levny.. jako kdyz je schopnej udelat 52z single offsetovanej prevodnik na silnici za 600 v eloxu .. tak malej rockring bez zubu nemuze bejt raketa a udela to podle me za pulku..
Mám doma dva jetý rockringy – shaman a gebhardt (to je spíš převodník bez zubů – bytelnější). Máš-li zájem, napiš mi o foto.
doplním: je to na místo třetí, velké placky, ne na dvojplackový kliky
prave no, ja potrebuju k dvojplacce na dvojplackovy kliky, napsal jsem gebhartum co tam pro me maji, tak doufam ze neco bude, strasne nerad se omezhuju strachem o zuby
No tak to si s neměl kupovat dvouplackove kliky ted to bude sloziteca drahé
v te dobe kdy jsem to kupoval jsem nemel tuseni co budu jezdit ted no
mimochodem, k těm rockringum co jsem nabízel mám náhodou i kliky xt :)
sorry za bazar, ale ležej mi doma ladem o:-)
No tak to si s neměl kupovat dvouplackove kliky ted to bude sloziteca drahé