Co vybrat, koukám zatím na RB CRR 290 Base, nebo Sup XP 909, ale je to vlasně jedno, chci něco, co má super poměr cena/výkon a rád si nechám doporučit.
Co vybrat, koukám zatím na RB CRR 290 Base, nebo Sup XP 909, ale je to vlasně jedno, chci něco, co má super poměr cena/výkon a rád si nechám doporučit.
Nepíšeš velikost, ale je nutný, aby to byla aktuální kolekce? V Anglii jsou občas hodně pěkný ceny a lze koupit např. karbonovej Giant za 29500. Ano, slabší brzdy a raidon, ale obojí lze do budoucna řešit.
Nejde mi ani tak o aktuální kolekci jako spíš o to, co se aktuálně prodává. Našel jsem zde stejné diskuse, ale třeba tři roky staré…, které mi moc nepomohli. Velikost co chci je L. Jinak nabídka, cos poslal hezká, ale přeci jen bych rád kolo koupil zde a měl českou klasickou záruku, dik.
Budeš se motat ve stejném kruhu: RB, Decathlon, Kellys (a máš k tomu tedy ještě SUP).
Teď už jen záleží, co a jak a kde chceš jezdit a jaké další nároky na kolo máš, zejména se týkají hmotnosti jezdce.
Případně ještě Canyon Grand Canyon (ale to je přímý prodej, takže si to nevyzkoušíš)
Jízda rekreační, žádné extrémy, spíše naopak. Hmotnost jezdce je 85 kg.
To si vyber, které se Ti víc líbí, nemusíme všichni jezdit jenom na RB :-).
RB si nechá opravdu hodně líbit, ale na Tvé použití je zbytečně naddimenzované. Pokud u SUPa bude odpovídat nižší cena nebo bude obdobně vybavené kolo lehčí, tak ber ten.
kellys gate 90 se dal v pohodě sehnat pod třicet, bohužel sháníš kolo v blbou dobu