Neviete mi prosim niekto poradit, či je možne kluky FSA386 namontovat na stred bb30??ak ano tak čo k tomu treba dakujem…
Neviete mi prosim niekto poradit, či je možne kluky FSA386 namontovat na stred bb30??ak ano tak čo k tomu treba dakujem…
tie kľuky musia mať osu BB30. Aký máš model kľúk?
Ano, ale vyžadují domeček o délce 86mm, takže na klasické BB-30 nééééééééééééééé.
Samozrejme je lze pouzit i pro ram s BB30.
Do ramu se daji klasicka loziska BB-30, pak se pouziji vymezovaci kuzele FSA na kazdou stranu a hotovo.
http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/…-Adapter.jpg
Kliky 386EVO lze namontovat na ramy:
Diky jinemu zahnuti klik 386EVO je Q-faktor 144–146mm, v zavislosti od modelu, co je temer totozne s klikama BB-30 nebo MegaExo.
Áha, když jsem BB386 naposledy registroval, byly pro to jen rámy tuším od BH a ty vymezovací kužely ještě nebyly k mání.
Aha, tady je návod. BB386 vypadá zajímavě do budoucna !
ďakujem za radu…
No v podstate, mam problem, mam ram s bb30 a vybavu campagnolo super record 11s, bez kluk, a rozmyslal som že by som tam dal kluky od FSA386 s prevodnikmi na 11s ??
A proč ne Campu?
nepači sa mi že tam musim davat redukciu…
Tak si kup FSA na BB-30.
problem je že tie kluky su kompatibilne len s 10s??
Tak dokup převodníky 11s:-) Dle názorů na cyklodiskuzi údajně není problém 10s převodníky kombinovat s 11s sadou…
Tak tak.
A bylo by možné kombinovat kliky na klasickej šroubovací střed(MegaExo) s rámem,který je dělaný pro střed BB386?