Jedna sa o kluky (ne kluky ako kluky ale kluky ako kliky).Rozhodujem sa medzi Truvativ Holzfeller,Race Face Evolve / Diabolus a FSA V-Drive Extreme Bash.Nejake priblizne ceny by potesily,ale hlavne skusenosti.Chcem to na FR/DH.Diki
Jedna sa o kluky (ne kluky ako kluky ale kluky ako kliky).Rozhodujem sa medzi Truvativ Holzfeller,Race Face Evolve / Diabolus a FSA V-Drive Extreme Bash.Nejake priblizne ceny by potesily,ale hlavne skusenosti.Chcem to na FR/DH.Diki
já s nima skušenosti nemám ale vzal bych diabolus
cenu nevies?Som hladal a nenasiel som…
Jednak si myslim ze Diabolus u nas nesezenes = budes na ne dlouho cekat a stoji i s osou cca 10 000,– kc. www.skivelo.cz Jinak Diablous je nadhera to jo, ja si je poridil ted na sjezdaka :-) mnam mnam
Doporučuju RaceFace.
Truvativ Holzfeller +nejlevnější +jdou rychle sehnat
FSA V-Drive Extreme Bash (tyhle mám) +jdou rychle sehnat
Race Face Evolve
Race Face Diabolus
+/- cena
tak diki,taku na taku odpoved som cakal,viac nepotrebujem,takze este rouŸmyslam ale vyzera to na tie Race face alebo Holzfelery
mam Race Face Evolve, tedy Prodigy ale to je to same (no skoro), a naprostá spokojenost, takze bych je doporucil, ale zase nemam skusenosti s temi ostatnimi…
Jenže Prodigy není to samý jako Evolve! Stejná úroveň možná, ale ne zpracování. Já mám Deus XC s X-Type osou a už sem to jednou reklamoval – povolil se ten spoj klika-osa. Kanaďani poslali nový kliky asi za 2 tejdny, zatim no problem…
i to je mozny, ja sem myslel spis tu uroven, i kdyz tam zas tolik rozdilu ve zpracovani nevidim, ale rekl bych ze zalezi stejnak spis na ty urovni tak bych to neresil…
To já jen tak pro přesnost…
DIABOLUS nebo SAINT
Saint sa mi moc nepacia :-/ ale dobry typ
tak jedine ty face dorazi nekdy v pulce unora vyplati se pockat cena je kolem 8500
K tem Holzfellerum: povolujou? Za sezonu se to nestalo. Tezky? V porovnani s cim?
Mluvím o nejnižších modelech Povolování s určitejma osama je znatelnější. ?ěžký vs RF nebo FSA
pokud budes mit osu od stejneho vyrobce, povolovat by se nemely. hmotnost je +/- stejna jako vsechny podobne vyrobky nehlede na znacku.
Jo ty myslis nejnizsi Holzfellery. Jak se to prosim te meri? Jinak vsechny Holzfellery jsou PRO Level :)
Holzfellery jsou PRO Level!??? a že to jsou nejlevnější FR,DH kliky pro ISIS dokonce i SR Suntour byly dražší :-P
Nepletes si je s necim?
Aj chyba to mi fakt ujelo splet sem si je s CMP. Mysle sem tyhle http://www.bike-mailorder.de/…srg28_dh.jpg
Ale fakt z Truvativ x Race face x FSA jsou asi nejhorší.
Nesel by ten obrazek jeste mensi? Nevejde se mi to na display mycky na nadobi :) Jako znacka tady asi plati za tu nejlevnejsi, ale to nutne nemusi svedcit o kvalite vyrobku spis o cenove politice vyrobce a hlavne dovozcu. Jinak bych Holzfellery povazoval za konkurence schopny vyrobek (pokud srovnavas stejne systemy).
to ses pripojenej potrubim ze serfujes na netu s myčkou? co mas za prohlizec? Calgon?
Né on má MS Persil XP
spis by me zajimalo jak prebudoval potrubi na opticky kabel.
hmm zajímavá otázka
ethernet by na tom asi nebežel ,ale mohli by sme zkusit nějakej tokenring
LOL tohle je na Nobelovu anticenu
Kdyz se nektery telefony tvarej, ze umej fotit, proc by se moje mycka nemohla tvarit, ze umi serfovat? :)
JJ Dkonce je to pravděpodobnější , „výběhové“ CPU se uplatňují v zařízeních pro domácnost. takaže pračka myčka , nebo lednice může bejt výpočetně nadupaná oproti by? novému hrozně in mobilu ;-)
:)
no a tentokrat padlista dokonce ani nekeca:-),protoze japani uz maj domaci spotrebice ovladany pres internet:-).nebo je to uz aspon vymysleny:-)
A co jiz zminovane RaceFace Prodigy? Mam pocit ze se to da sehnat neco kolem sestky (nevim to jiste mozna je to nakup) a slysel jsem jenom samou chvalu a jezdim s typkem co to ma a je trosku tezsi (netroufam si rict abych neurazil, ale myslim, ze asi 100kg???) a v klidu. Ja bych zebral prodigy…
asi rok vozím RF evolve dh a zatím naprostá spokojenost. Nejdřív s osou truvativ, ale ta šla rychle do kytek, ted zlatá osa RF tak jsem zvědavej. Jestli zkounčíš u isisu tak nedoporučuju mixovat kliky s neznačkovou osou a nejlépe asi obojí od stejného výrobce.
Jo, nemixovat, já měl osu Power Pro, klika se uvolňovala a pak se nasadila zcela zlehka až nadoraz a nedržela. S osou FSA dobrý a zkusil jsem už ohnutou kliku (Truvativ Stylo!) nasadit na nějakou asijskou osu a hle, ani se nedala natlačit na konec (osa pro odepsané drážky, che che).