Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá a není ochoten mi pujčit na zkoušku Konu process 153 ve velikosti L. Stačí mi to jen na ulici před barákem.
Díky
Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá a není ochoten mi pujčit na zkoušku Konu process 153 ve velikosti L. Stačí mi to jen na ulici před barákem.
Díky
asi by bylo dobre doplnit modelovy rok. kazdy model. rok má jinou geometrii. jestli budes kupovat novou 153, tak by dovozce snad zapujcil. 153 kona prosla vicero testama v CR, tak snad testbike budou mit. :)
tento víkend na kopřivné budou mít kony k vyzkoušení…
Díky. A najdu o tom někde nějaký info ? Na stránkách bikeparku jsem to nenašel ani nikde jinde.
trošku OT ale nedá mi to :-)
to kolo jsem měl letos na jaře půjčené a nedá se to říct jinak než že jsem z něj uchcával :-)
Sice do kopce ale i po rovině je to docela utrpení, ale to co to kolo předvádí dolekopcom je prostě úžasný.
Nepamatuju si že bych měl v ruce někdy tak rychlé endurko které žehlí i totální rozmrdávky a jak je whyte 130 „enduro na 130mm“ tak tohle je „sjezďák na 153mm“ :-)
takže fakt dobrá volba pokud od toho neočekáváš nějaký velký šlapání
Šlapání beru jen jako způsob dostat se nahoru. Dík za zkušenost ;)
Jo, sorry, ročník 2015, ale mám pocit, že se neliší nějak o hodně. Díky za info o tý kopřivný.
jo, tak liší, 2017 je ještě nataženější
povedena geometrie :)
tjn, 2017 se mi líbí o něco víc, ale ta 2015/2016 je pořád dlouhá (přední trojúhelník) oproti mým dalším kolům ve výběru – Bandit a Capra