Hola hola, chystáte se někdo na letošního Drtiče? Případně, kolik z vás si dá celejch 120km???
Hola hola, chystáte se někdo na letošního Drtiče? Případně, kolik z vás si dá celejch 120km???
pokud nebude déšť a nezradí technika, tak to určitě zkusím celé..
dtto
bud to pojedu cele, nebo nepojedu vubec jeste vaham
Letos to jedu poprvé,ale ambice mám ty nejvyšší!!!V Beskydech jsem každou chvíli takže bych to mohl zvládnout:-)
Taky jedu poprvé, ale chci ho dát celý, tak uvidím jak sem se na to bude tvářit kolo :D
Jako že by to kolo nemuselo přežít? :)
Jojo spíše mám strach o pláště, mám king racing 2.0 kevlar,tak uvidím.
Ale blbost ;-). Jedině ti hrozí proříznutí pláště z boku o šutr, ale jezdit snad umíš, takže tahle možnost je taky mizivá.
Tak správně zbavil si mě všech obav, to sem chtěl a jedem :)
to dame! :)
No jistěěě už by jsme se měli registrovat pojedem ve 3, tak ať na nás zbydou ještě medajle :D
Kdy se jede ? CHtěl sem to zkusit,ale nevím.. Bojím se,abych z toho pak nebyl týden mimo :-D Spíše ne,nakonec :/ :/
http://www.drticbike.cz/…/default.htm
tím že to není závod (pokud ovšem nechceš jet na co nejlepší výsledek) tak se to dá celé naprosto v klidu zvládnout a ani nebudeš týden se léčit,stačí si jenom vybrat skupinku lidí se kterou není problém jet a výlet si užiješ.Prostě to je pohodová nezávodní vyjíždka.
Jasně, ale každý chce povzbudit svoje ego a zajet to co nejrychleji :)
Možná tak většina z těch předních, pak občas někdo z dalších pozic.
Ale většina si to užívá, my jsme stavěli na borůvky, maliny, na Lysé na polívku, na Radhošti na pizzu – to se jaksi neslučuje se snahou zajet to co nejrychleji a všici s kterými jsem se o tom bavila to pobrali stejně.
no já jel drtice 3× a z toho:
jedl skoro v poklusu, dojezd do cile cca ve 14 hod
zacalo chcat a on mel narozdil ode me plastenku a nechtel cekat, az prestane prset, tak jsem se nasral, vzal za to a dojezd opet po obede :)
z toho vyplyva, ze jet na pohodu je mnohdy tezsi nez to chrtit :)
jo, to znám, každému vyhovuje jiné tempo, mě taky moc pomalé nesedí, jakoby se to člověk musel znovu naučit, takto jezdit :-)
Tak to jsi asi v neděli trpěl. :-)
Občas to má taky něco do sebe.
Ahoj! no jo, ale co by člověk pro svou milou neudělal, že jo :-)
Tak nic. V neděli pak jedu Okoloostravy..
to dáš v klidu,já se taky chystám v sobotu na Drtiče a v neděli na okoloOvy :-)
tak to klobou dolů…
s ambicema na umisteni? nebo to okolo ovy beres tez jako vylet? :D
a nebo že by Drtič na rozjezd před nedělním závodem? :-)
:D
ale tedka vazne, i kdyby jel drtice na hodne velkou pohodu tak nema sanci v tu nedeli zajet nic slusneho.
pokud se budu v neděli cítit dobře tak si tu dlouhou zajedu,jinak tam budu pouze jako divák :-) a Drtiče určitě pojedu na pohodu s kolegy tak jak jsme to jeli loni.
tak jet na pohodu přijet mezi prvními 10% účastníků, tak to je pěkná fyzička :-)
chcu to prubnout :)
už vloni sem tu psal, že kdybych měl najeto víc tak do toho půjdu. rok se s rokem sešel a já mám i letos zatím najeté dohromady tolik co je délka tratě:-(:-D
to staci ne? nejak to kdyztak dotlacis ;-)
Alespoň plně využiješ zkracovaček :)
Jedu poprvé, chci to objet celé :) bude to moje první akce takového typu, tak jsem zvědav…
Tomu se říká správné nadšení :-) držím palce
Projel jsem si tento víkend část trasy (úsek M. Polom – Prašivá). Jen doufám, že počasí bude lepší. Jet v mlze a v dešti při 13 st (nad nulou) to bylo docela nic moc…
a bylo bláto? :)
no a jak tam bylo na té trase?
prý je to mezi Slavíčem a Prašivou poorané?
viz
V tu neděli 18.7. to bylo naprosto v pohodě, krásná cesta; akorát teda trochu vlhká, protože pršelo… Ovšem ale nelze pochopitelně vyloučit, že to tam v mezidobí rozmrdali…
Jinak každý den sleduji internetové předpovědi na sobotu 7.8. a držím palce, aby to vyšlo…
Podle toho serveru má být pěkně
http://www.accuweather.com/…recast2.aspx
a podle těchto tří má pršet :-(
http://www.foreca.cz/…ad_Ostravici
škoda že je to ve stejny den jako chachar :(
no nás to taky mrzí, termín jsme zveřejnili minulý rok (v září, říjnu?) a MaxCursor Chachara posunuli někdy letos, v zimě se mi zdá.
Jo a ještě nám někdo volal ohledně toho závodu v neděli, jestli nám nevadí, že to máme skoro ve stejný termín a že nám odeberou účastníky… (jako oni nám) Fakt, nevadí :-)
Trosku to tu oprasim – kolega by se rad zucastnil, bohuzel vlastni jen crossovy kolo.
Da se to na tom objet? V propozici se pise o MTB… :)
Nerad bych tam jel sam…
Všechno se dá:-), ale já bych to na crossce nedal.
Rozhodně to je trať pro MTB a pokud bude po dešti, pak vůbec…
Zásadně to nikomu nedoporučuji.
Je to spíš na zničení kola, člověk z toho bude vyklepaný a ještě hrozí úraz…
já bych jel právě rád v dešti … jako před dvěma roky.
Ani to neříkej nahlas nebo to přivoláš. Pěkně sluníčko, dole 30 °C a hlavně sucho. Když je zima tak spálíš moc energie a přece sebou nepotáhneš zase tolik jídla. :-)
Já bych k tomu sluníčku a suchu prosil tak max 25 ;-)
Když bude dole 30 tak nahoře bude bude těch 25 a na Lysé i míň.
25 je pro mne už moc. V úterý jsem se v těch 25-ti drápal na Bílý Kříž a teklo ze mne jako z vola. A ani mi moc nevadilo, že začalo pršet, voda jako voda, akorát že ta z nebe nebyla slaná :-) Pravda, na Pustevnách už to s tou přírodní vodní klimatizací krapínek přeťápli, nahoře mne chytla bouřka a v děsném lijáku jsem jel až do Rožnova (na vlak)… Proto by pro mne bylo ideál 25 dole, tj nahoře těch ideálních 20. Na sjezd si hodím bundu…
Ale klidně beru i těch 30, pořád lepší než nedělních 13 (plus mlha a déšť) mezi M. Polomem a Prašivkou… ;-))
Mám strach, jestli jsi to nepřivolal… :-(
(viz odkazy na předpověď výše)
Navrhuji ho vyválet v dehtu a peří! :-))
Po přečtení názvu se mi ihned vybavilo tohle :D
tak to taky pochází z Kopřivnice :-)
, ale je tu drobný rozdíl, tohle drtí něco jiného,
kdežto Kopřivnický Drtič je biker, který zdrtí sám sebe :-)
nezapomeňte světla…
světla je dobrý tip, pro ty co neradi vzdávají :-)
jinak kdysi jsem na základě zkušeností z bajkování a z Drtiče sepsal tento seznam „doporučená výbava na Drtiče“, tak se můžete mrknout: